Redskaber:
Grill (behøves ikke men giver lige lidt bedre smag) Snor til at binde slaget med Kniv Spækbræt Gryde til at koge kartoflerne Ovnfast fad
Fremgangsmåde: Hak hvidløgene fint. Tag bladene af rosmarinen og slå dem let med noget tungt. De skal ikke knuses, bare lige slås blidt så de aromatiske olier har lettere ved at komme ud. Tag bladene af de to slags timian. Fordel det jævnt på den ene side af slaget. Drys friskknust peber og salt over. Knus og hak al hvidløget fint. Del det jævnt ud over kødet. Rul kødet stramt sammen og snør det stramt med snor. Husk kun brug snor der er beregnet til madlavning - nylon giver sådan en dårlig bismag!
- Griseslag, krydret og klar til snørring
- Porchetta
- Porchetta på grill
- Porchetta
- Muskat kartofler
- porchetta og kartofler på tallerkenen
No comments yet.