About Morten Ildal
Mortens første madblog (
improvisation.ildal.dk ) blev startet i august 2003. Fem år efter i august 2008 (hvad er der med august og madblogs) startede Lars og Morten grydeskeen .
Lars, den anden halvdel af grydeskeen.dk er citeret for at have sagt om Morten "Nørden i ham skinner igennem i ALT han laver".
I group in Europe ad I’m familiar with taste of Italian Pizza there are the best In Europe.
vil først og fremmeste rose dit arbejde og filosofi i hverdagen er selv blev færdig udlært kok og har en masse at lære endnu, men er godt med på vejen 😉 syntes alt det du fremviser ligger med så høj kvalitet over alle andre det er helt vildt, dine supper, dine kager, dit brød, dit kød.. tja alt ! finder det virkeligt utroligt og vil nærmest give min bedre halvdel for at sætte tænderne i det, bare ved at se det siger det nærmest allerede en hel del om din kokke-viden indenfor mad og samsætninger af fødevare og behandling – blev bedt om at læse “Køkken Mæssige Egenskaber” engang af en utroligt dygtigt lære jeg havde (Dennis Silkeborg) men det er først nu den indre glød for at blive rigtig god er tændt, du skal ihvertfald sende en mail tilbage hvor du arbejder! (Og lige give mig den opskrift på den pizza dej, kan ik få en mere end i hjertet af italien)
Kan sidde og rose dig til evigheder for min mave rumler og gør den det hos en lidt tidligere kokke-elev (nu kok) skal du virkeligt have anerkendelsen, for siger ikke dette til mange og jeg føler du er den eneste jeg kan refere mine egne drømme hen mod, al held og lykke du er virkelig en inspiration.
Michael Æ.
21 år
Mange tak for de fine ord Michael.
Vi er to der skriver denne blog – Lars og jeg. Så den samlede glæde er større end en person.
Tillykke med at du er blevet udlært som kok:) Jeg er sikker på der ligger mange spændende udfordringer foran dig. En ting jeg ved er at engagement er vigtigt indenfor alt man laver – ellers bliver det hurtigt surt.
Hverken Lars eller jeg er uddannede kokke. Men har begge gået ivrigt op i madlavning i mange år, så hvad vi ved idag kommer fra mange måltider og en rigtig stor interesse for hvad der rører sig inden for gastronomien. Håber ikke det skuffer dig alt for meget:)
I det mindste kan jeg give dig min opskrift på pizza dej – som overhovedet ikke er original eller italiensk. Jeg blander bare Tipo 00 mel med gær, vand og salt indtil jeg opnår den konsistens jeg er ude efter.
Derefter ligges den på køl pakket ind i et stykke tid – og så rulles den tyndt ud.
Det med din bedre halvdel det kan vi altid snakke om:):) (joke)
mvh
Morten