Pizza, pizza og masser af pizza

Tre mænd, trætte efter lange aftener på et projekt og alt for trætte af købemad. Jeg var kommet til at snakke om nogle hjemmelavede pizzaer jeg havde lavet nogle uger i forvejen. Inden vi havde set os om, sad vi i bilen på vej ud og handle. Det blev til mange små pizzaer med forskelligt fyld og alt for lang tid brugt på at lave og spise pizza. Heldigvis var der cola til. Billeder af Morten Sørensen.

Quattro formaggi. Mozzarella og tre slags blåskimmelost.

Margherita - pizza med tomat, mozzarella og basilikum

Regina. Tomat, mozzarella, prosciutto og portobello svampe

Relaterede indlæg:

, , , , , , , ,

3 Responses to Pizza, pizza og masser af pizza

  1. Suzana S 23. februar 2009 at 08:14 #

    I group in Europe ad I’m familiar with taste of Italian Pizza there are the best In Europe.

  2. Michael ægidius 18. januar 2010 at 04:01 #

    vil først og fremmeste rose dit arbejde og filosofi i hverdagen er selv blev færdig udlært kok og har en masse at lære endnu, men er godt med på vejen 😉 syntes alt det du fremviser ligger med så høj kvalitet over alle andre det er helt vildt, dine supper, dine kager, dit brød, dit kød.. tja alt ! finder det virkeligt utroligt og vil nærmest give min bedre halvdel for at sætte tænderne i det, bare ved at se det siger det nærmest allerede en hel del om din kokke-viden indenfor mad og samsætninger af fødevare og behandling – blev bedt om at læse “Køkken Mæssige Egenskaber” engang af en utroligt dygtigt lære jeg havde (Dennis Silkeborg) men det er først nu den indre glød for at blive rigtig god er tændt, du skal ihvertfald sende en mail tilbage hvor du arbejder! (Og lige give mig den opskrift på den pizza dej, kan ik få en mere end i hjertet af italien)

    Kan sidde og rose dig til evigheder for min mave rumler og gør den det hos en lidt tidligere kokke-elev (nu kok) skal du virkeligt have anerkendelsen, for siger ikke dette til mange og jeg føler du er den eneste jeg kan refere mine egne drømme hen mod, al held og lykke du er virkelig en inspiration.

    Michael Æ.
    21 år

  3. Morten 18. januar 2010 at 20:56 #

    Mange tak for de fine ord Michael.

    Vi er to der skriver denne blog – Lars og jeg. Så den samlede glæde er større end en person.

    Tillykke med at du er blevet udlært som kok:) Jeg er sikker på der ligger mange spændende udfordringer foran dig. En ting jeg ved er at engagement er vigtigt indenfor alt man laver – ellers bliver det hurtigt surt.

    Hverken Lars eller jeg er uddannede kokke. Men har begge gået ivrigt op i madlavning i mange år, så hvad vi ved idag kommer fra mange måltider og en rigtig stor interesse for hvad der rører sig inden for gastronomien. Håber ikke det skuffer dig alt for meget:)

    I det mindste kan jeg give dig min opskrift på pizza dej – som overhovedet ikke er original eller italiensk. Jeg blander bare Tipo 00 mel med gær, vand og salt indtil jeg opnår den konsistens jeg er ude efter.
    Derefter ligges den på køl pakket ind i et stykke tid – og så rulles den tyndt ud.

    Det med din bedre halvdel det kan vi altid snakke om:):) (joke)

    mvh

    Morten

Skriv et svar

Pin It on Pinterest

Share This