About Morten Ildal
Mortens første madblog (
improvisation.ildal.dk ) blev startet i august 2003. Fem år efter i august 2008 (hvad er der med august og madblogs) startede Lars og Morten grydeskeen .
Lars, den anden halvdel af grydeskeen.dk er citeret for at have sagt om Morten "Nørden i ham skinner igennem i ALT han laver".
Mon ikke et låg på panden havde hjulpet på konsistensen? :-/
Det er dedikeret det der – I like 😀
@Kasper – tror ikke det ville have hjulpet. Men jeg gjorde med vilje tomatsovsen en smule for tynd, da jeg helst ikke ville have den til at brænde på:)
@Piskeren – me to:)
Bechamel uden muskatnød? Er det ikke lidt for meget “hvid sovs med ost”?
Justice – det kan man mene:) Der lidt Mornay sauce over den, men blå skimmelen giver den lige lidt kant og giver den karakter:)
Hvor mange personer er opskriften til?
Hej Anne
Der har været nok til en 4 personer eller 3 med stor appetit:) Jeg havde til flere dage:)
mvh
Morten
Hvor lang tid fik den på panden til sidst, efter at du havde bygget den op?