Archive | Menu

Hakkebøffer med svampesovs

Hakkebøf med svampesovs

En eller anden TV kok har engang sagt at “Good cooking is a lot of small things done right”.  Den udtalelse rammer lige ned i hvordan jeg laver mad og hvordan jeg arbejder helt bevidst med at få så meget smag og den smag frem i en ret som jeg er ude efter. En ting […]

Continue Reading 0
IMG_2050

Gris, røg og ahornsirup

Jeg var blevet udfordret af Klidmoster i #Electrolux #SecretIngredientDK udfordringen, og den udfordring jeg skulle lave var: Røg, gris og ahornsirup. Der var kommet en lille flaske ahornsirup med posten, og det var så min opgave at finde på en ret som man kunne lave med de 3 elementer. Jeg var fuldstændig i vildrede om hvad jeg […]

Continue Reading 3
Let røgede fiskefrikadeller med Sauce Tatar

Let røgede fiskefrikadeller med Sauce Tartare

Jeg forsætter med mit variations tema over en grundopskrift for at vise at har vi det grundlæggende på plads, så kan vi lege og eksperimentere så vi gør en opskrift til vores egen. Her er en fiskefrikadelle lavet efter samme princip som den første opskrift på Fiskefrikadelle med dild og væltet kartoffelsalat med forberedelse af fisken. Det […]

Continue Reading 0
Varmtrøget laksemad med Sauce Tatar

Sauce Tartare – den lette

Nogle gang er det ok at lege med de gamle klassiskere og Sauce Tartare en af dem som jeg har lavet i en lettere udgave end den klassiske lavet på mayonaise og jeg tillader mig et par andre friheder som vil gøre den her version til en lille afviger. Sauce Tartare At lave mad bliver alt for […]

Continue Reading 0
Gammeldags æblekage

Gammeldags æblekage

  Æblesæsonen var over det danske land og min grøntpusher havde fyldt op med dansk produceret æbler. Jeg bad om at få nogle madæbler og nogle spiseæbler og har selvfølgelig glemt alt om hvad sort det var.. Oh well.. Det store æble bagerst er madæblet, så meget er jeg sikker på. Min tanke ved at […]

Continue Reading 0
Guacamole

Guacamole

Jeg skulle bruge lidt tilbehør til en fiskefrikadelle der kommer her på skeen inden for kort tid og Guacamole var det perfekte tilbehør. Skaf dig en moden advokado og skær den åben som på billedet. Tap stenen bestemt med knivbladet, drej og fjern stenen:: Med en sløv kniv (ellers skær du dig bare i fingeren) […]

Continue Reading 0
Fiskefrikadelle med dild og væltet kartoffelsalat

Fiskefrikadelle med dild og væltet kartoffelsalat

Fiskefrikadeller er gastronomisk set ret fantastisk når det kommer til at gøre hverdagsmad spændende. De fiske verdens svar på kylling. Et protein der kan varieres i smag og konsistens så langt fantasisen rækker. Fra de store friturestegte versioner fra fiskehandleren til de mere eksotiske små. Faktisk tror jeg at den bedste fiskefrikadelle jeg nogensinde har […]

Continue Reading 0

Pin It on Pinterest