Kategori: alt muligt

  • Nyt server grej

    Nyt server grej

    Advarsel: Dette indlæg kan indeholde IT nørderi. Vi har i en del år haft hostet grydeskeen.dk på en fysisk server hos Hetzner.de. Vi har været glade for at have en server hos Hetzner, så derfor har vi igen valgt dem da vi skulle opgradere til en større. Havde vi behov for en større, spørger du? Det havde […]

  • Vinder af Bageopskrifter fra Hele Verden

    Det er blevet tid til at trække vinderen af vores lille giveaway af Bageopskrifter fra Hele Verden. Det er tirsdag aften og regnen trommer på ruderne, så dagens anledning er valget af øl faldet på en af mine yndlingsbelgiere, en Nostradamus fra Brasserie Caracole, som er en mørk let sød ale med godt med maltsmag. En […]

  • Madklub.dk er kørende

    Madklub.dk er kørende

    For nyligt startede madklub.dk op. Det er et lille site som skal hjælpe madklubber med at finde medlemmer, samt det skal være nemt at åbne sin egen madklub, og finde/invitere venner med til den. Når man har en klub kørende skal den så hjælpe med det omkringliggende fnidder der godt kan være med sådan nogle […]

  • Friis-Holm chokolade vinder sølv, sølv og Guld – Tillykke

    Friis-Holm chokolade vinder sølv, sølv og Guld – Tillykke

    Her på Grydeskeen.dk er vi stor fan af Friis-Holm chokolade. Det har vi været siden vi smagte hans chokolader første gang for lidt over tre år siden. Så det var med stor glæde at jeg så på Friis-Holms chokolade facebook side at de i dag har vundet 1 guld og 2 sølv i European Semifinal […]

  • Findeopskrifter.dk – Millionomsætning på bloggeres indhold uden at lave noget selv

    Findeopskrifter.dk – Millionomsætning på bloggeres indhold uden at lave noget selv

      Findeopskrifter.dk har været oppe og vende flere gange i madbloggernes himmel Igennem det sidste års tid er rigtig mange madbloggere blevet kontaktet af det svenske firma der har startet siden Findeopskrifter.dk, med tilbuddet om at kunne melde sig til deres side. Sådan for at få mere trafik og eksponering. Det lyder besnærerende, men er rent […]

  • Food Festival

    Food Festival

    Selvom jeg egentlig havde alt for travlt til at rende på Food Festival, så dukkede der alligevel en mulighed op for at kigge ud søndag. Det var heldigt, for festivallen var rigtig hyggelig, og lærerig, og spændende og til sidst en smule overfyldt.

  • Økodag 2012

    Økodag 2012

    Idag var familien, og nogle af naboerne ude af vise vores børn til køerne på Karensminde. Det var der vist også et par tusinde andre som havde fundet på, for der var godtnok mange mennesker på gården. Vi mødte op kl 10, og blev anvist en parkeringsplads af det lokale hjemmeværnspoliti. Så gik turen rundt […]

  • Chokoladefestival 2010 – 2 dage med den gode chokolade

    Chokoladefestival 2010 – 2 dage med den gode chokolade

    Så er der chokolade! Chokoladeselskabet holder på lørdag d. 10 og søndag d. 11. marts (11-17 og 10-17) deres årlige Chokoladefestival. Jeg er ikke medlem af chokoladeselskabet, men jeg vil gerne støtte op om den gode sag. Jeg var med til deres festival i 2010, og wow – det var en oplevelse. Det er venlige folk […]

  • Så holder mad+medier konference for madskribenter d. 16-18 september

    Sidste år (2010) blev der afholdt den første madblogger konference på dansk grund – madblogsymposium. Det var for mange af os første gang at i mødte andre madbloggere og det var en meget givende og god weekend vi havde i september. I år har konferencen skiftet navn til mad+medier og har udvidet til at være for […]

  • Vis mig dit køkken

    Vis mig dit køkken

    Over et år efter Kristian ødelagde internettet, er det blevet min tur. Jeg synes kristians indlæg var sjovt, og finurligt at jeg synes at det skulle jeg prøve. Kameret blev fattet, køkkenet ryddet og frisøren sat så I kan få en tur rundt i mit køkken! Tør du vise mig dit køkkken?

  • Hvordan man skraber peberrod og lidt om vores første gæsteanmelder

    Hvordan man skraber peberrod og lidt om vores første gæsteanmelder

    Hvordan kan læserne af en madblog vide hvordan maden smager? Der er i sagens natur ikke til at læse sig til om der er for lidt eller for meget salt i maden? Om grøntsagerne er kogt ordentlig, kødet stegt ordentligt og så fremdeles.

  • Trøfler fra Gotland og grønt fra dinbaghave.dk

    Trøfler fra Gotland og grønt fra dinbaghave.dk

    Kasper Bergholt der har bergholt.net og madbevægelsen gjorde opmærksom på facebook at dinbaghave.dk holdt trøffelfest d. 30 oktober på Victor Borges plads på Østerbro. Straks blev min interesse fanget. Jeg har tit brugt trøffelprodukter som olie eller salt, men jeg har aldrig prøvet friske trøfler. Straks fik jeg startet browseren op og nærlæst om hvor […]