Archive | alt muligt RSS feed for this section
bloggerens arbejdsplads

Vinder af Bageopskrifter fra Hele Verden

Det er blevet tid til at trække vinderen af vores lille giveaway af Bageopskrifter fra Hele Verden. Det er tirsdag aften og regnen trommer på ruderne, så dagens anledning er valget af øl faldet på en af mine yndlingsbelgiere, en Nostradamus fra Brasserie Caracole, som er en mørk let sød ale med godt med maltsmag. En […]

Continue Reading
madklub.dk forside

Madklub.dk er kørende

For nyligt startede madklub.dk op. Det er et lille site som skal hjælpe madklubber med at finde medlemmer, samt det skal være nemt at åbne sin egen madklub, og finde/invitere venner med til den. Når man har en klub kørende skal den så hjælpe med det omkringliggende fnidder der godt kan være med sådan nogle […]

Continue Reading
Friis-Holm-Chokolade medalje vindere i forgrunden og Medagla 70% der var vandt en nomination i baggrunden

Friis-Holm chokolade vinder sølv, sølv og Guld – Tillykke

Her på Grydeskeen.dk er vi stor fan af Friis-Holm chokolade. Det har vi været siden vi smagte hans chokolader første gang for lidt over tre år siden. Så det var med stor glæde at jeg så på Friis-Holms chokolade facebook side at de i dag har vundet 1 guld og 2 sølv i European Semifinal […]

Continue Reading
findeop

Findeopskrifter.dk – Millionomsætning på bloggeres indhold uden at lave noget selv

  Findeopskrifter.dk har været oppe og vende flere gange i madbloggernes himmel Igennem det sidste års tid er rigtig mange madbloggere blevet kontaktet af det svenske firma der har startet siden Findeopskrifter.dk, med tilbuddet om at kunne melde sig til deres side. Sådan for at få mere trafik og eksponering. Det lyder besnærerende, men er rent […]

Continue Reading
foodfestival

Food Festival

Selvom jeg egentlig havde alt for travlt til at rende på Food Festival, så dukkede der alligevel en mulighed op for at kigge ud søndag. Det var heldigt, for festivallen var rigtig hyggelig, og lærerig, og spændende og til sidst en smule overfyldt. (mere…)

Continue Reading
Økodag - venter spændt

Økodag 2012

Idag var familien, og nogle af naboerne ude af vise vores børn til køerne på Karensminde. Det var der vist også et par tusinde andre som havde fundet på, for der var godtnok mange mennesker på gården. Vi mødte op kl 10, og blev anvist en parkeringsplads af det lokale hjemmeværnspoliti. Så gik turen rundt […]

Continue Reading
chokoladefestival 2012

Chokoladefestival 2010 – 2 dage med den gode chokolade

Så er der chokolade! Chokoladeselskabet holder på lørdag d. 10 og søndag d. 11. marts (11-17 og 10-17) deres årlige Chokoladefestival. Jeg er ikke medlem af chokoladeselskabet, men jeg vil gerne støtte op om den gode sag. Jeg var med til deres festival i 2010, og wow – det var en oplevelse. Det er venlige folk […]

Continue Reading
mad+medier

Så holder mad+medier konference for madskribenter d. 16-18 september

Sidste år (2010) blev der afholdt den første madblogger konference på dansk grund – madblogsymposium. Det var for mange af os første gang at i mødte andre madbloggere og det var en meget givende og god weekend vi havde i september. I år har konferencen skiftet navn til mad+medier og har udvidet til at være for […]

Continue Reading
Lars laver mad

Vis mig dit køkken

Over et år efter Kristian ødelagde internettet, er det blevet min tur. Jeg synes kristians indlæg var sjovt, og finurligt at jeg synes at det skulle jeg prøve. Kameret blev fattet, køkkenet ryddet og frisøren sat så I kan få en tur rundt i mit køkken! Tør du vise mig dit køkkken?

Continue Reading
Revet peberrod

Hvordan man skraber peberrod og lidt om vores første gæsteanmelder

Hvordan kan læserne af en madblog vide hvordan maden smager? Der er i sagens natur ikke til at læse sig til om der er for lidt eller for meget salt i maden? Om grøntsagerne er kogt ordentlig, kødet stegt ordentligt og så fremdeles. (mere…)

Continue Reading