Archive | Inspiration RSS feed for this section
bloggerens arbejdsplads

Vinder af Bageopskrifter fra Hele Verden

Det er blevet tid til at trække vinderen af vores lille giveaway af Bageopskrifter fra Hele Verden. Det er tirsdag aften og regnen trommer på ruderne, så dagens anledning er valget af øl faldet på en af mine yndlingsbelgiere, en Nostradamus fra Brasserie Caracole, som er en mørk let sød ale med godt med maltsmag. En […]

Continue Reading
Udsigten der mødte mig om morgen

Hvordan man laver olivenolie på Sicilien

Sidste år fik jeg tilbudet af en af mine gamle studiekammerater om at komme med til Sicilien og lave olivenolie. Hans forældre har et hus i en bjergdal vest for vulkanen Etna, med en fantastisk udsigt over dalen og middelhavet, hvor de har en hulens masse oliventræer på en bjergskråning. Et tilbud jeg bare måtte […]

Continue Reading
madklub.dk forside

Madklub.dk er kørende

For nyligt startede madklub.dk op. Det er et lille site som skal hjælpe madklubber med at finde medlemmer, samt det skal være nemt at åbne sin egen madklub, og finde/invitere venner med til den. Når man har en klub kørende skal den så hjælpe med det omkringliggende fnidder der godt kan være med sådan nogle […]

Continue Reading
Friis-Holm-Chokolade medalje vindere i forgrunden og Medagla 70% der var vandt en nomination i baggrunden

Friis-Holm chokolade vinder sølv, sølv og Guld – Tillykke

Her på Grydeskeen.dk er vi stor fan af Friis-Holm chokolade. Det har vi været siden vi smagte hans chokolader første gang for lidt over tre år siden. Så det var med stor glæde at jeg så på Friis-Holms chokolade facebook side at de i dag har vundet 1 guld og 2 sølv i European Semifinal […]

Continue Reading
Billede af Loozrboy CC Licenced (klik for at se andre billeder af Loozrboy)

Ros landmændene – det lønner sig

På Roskilde Dyrskue i 2011 blev en gruppe madbloggere og jeg guidet rundt af Mogens der havde været landmand hele sit liv. En mand der tydeligt var stolt af sig fag og landbruget generelt, men også med vrede i stemmen følte sig harm over de motiver som hans kollegaer og fag blev og bliver udsat […]

Continue Reading
tørret andebryst i skiver

Tørret andebryst

Det er efterhånden en del år siden jeg læste om Duck Prosciutto hos Michael Ruhlman, og der fik jeg virkeligt lyst til at prøve at tørre noget kød selv. Nu er jeg ikke typen der rider samme dag som jeg sadler, så efter et par år fik jeg købt mig Ruhlmans fantastiske bog Charcuterie. En […]

Continue Reading
Et udvalg af Microplane rivejern

Anmeldelse: Microplane rivejern

Det er efterhånden en del år siden jeg fik mit første Microplane rivejern. Det er det på billedet med den gennemsigtige plasticramme omkring. Jeg fik et sæt med 2, og en lille slæde til. Jeg kan huske de var hundedyre. Faktisk imponerende dyre, sådan set i forhold til hvad det klassiske firkantede kasserivejern kostede.  Det […]

Continue Reading
findeop

Findeopskrifter.dk – Millionomsætning på bloggeres indhold uden at lave noget selv

  Findeopskrifter.dk har været oppe og vende flere gange i madbloggernes himmel Igennem det sidste års tid er rigtig mange madbloggere blevet kontaktet af det svenske firma der har startet siden Findeopskrifter.dk, med tilbuddet om at kunne melde sig til deres side. Sådan for at få mere trafik og eksponering. Det lyder besnærerende, men er rent […]

Continue Reading
foodfestival

Food Festival

Selvom jeg egentlig havde alt for travlt til at rende på Food Festival, så dukkede der alligevel en mulighed op for at kigge ud søndag. Det var heldigt, for festivallen var rigtig hyggelig, og lærerig, og spændende og til sidst en smule overfyldt. (mere…)

Continue Reading
Stemningsbilled fra Mercat de Santa Caterina

Markedet Mercat de Santa Caterina, Barcelona

Jeg har skrevet en del artikler til vores nye serie “Mad i Danmark” på det seneste og der er flere på vej. Men heldigvis er der både oplevelser og inspiration at finde når man er ude at rejse. Tidligere på året var jeg igen i Barcelona og besøge mine to venner. Første gang jeg var […]

Continue Reading