Archive | Inspiration

hetzner_logo_natur[1]

Nyt server grej

Advarsel: Dette indlæg kan indeholde IT nørderi. Vi har i en del år haft hostet grydeskeen.dk på en fysisk server hos Hetzner.de. Vi har været glade for at have en server hos Hetzner, så derfor har vi igen valgt dem da vi skulle opgradere til en større. Havde vi behov for en større, spørger du? Det havde […]

Continue Reading 0
bloggerens arbejdsplads

Vinder af Bageopskrifter fra Hele Verden

Det er blevet tid til at trække vinderen af vores lille giveaway af Bageopskrifter fra Hele Verden. Det er tirsdag aften og regnen trommer på ruderne, så dagens anledning er valget af øl faldet på en af mine yndlingsbelgiere, en Nostradamus fra Brasserie Caracole, som er en mørk let sød ale med godt med maltsmag. En […]

Continue Reading 0
Udsigten der mødte mig om morgen

Hvordan man laver olivenolie på Sicilien

Sidste år fik jeg tilbudet af en af mine gamle studiekammerater om at komme med til Sicilien og lave olivenolie. Hans forældre har et hus i en bjergdal vest for vulkanen Etna, med en fantastisk udsigt over dalen og middelhavet, hvor de har en hulens masse oliventræer på en bjergskråning. Et tilbud jeg bare måtte […]

Continue Reading 1
madklub.dk forside

Madklub.dk er kørende

For nyligt startede madklub.dk op. Det er et lille site som skal hjælpe madklubber med at finde medlemmer, samt det skal være nemt at åbne sin egen madklub, og finde/invitere venner med til den. Når man har en klub kørende skal den så hjælpe med det omkringliggende fnidder der godt kan være med sådan nogle […]

Continue Reading 0
Billede af Loozrboy CC Licenced (klik for at se andre billeder af Loozrboy)

Ros landmændene – det lønner sig

På Roskilde Dyrskue i 2011 blev en gruppe madbloggere og jeg guidet rundt af Mogens der havde været landmand hele sit liv. En mand der tydeligt var stolt af sig fag og landbruget generelt, men også med vrede i stemmen følte sig harm over de motiver som hans kollegaer og fag blev og bliver udsat […]

Continue Reading 11
tørret andebryst i skiver

Tørret andebryst

Det er efterhånden en del år siden jeg læste om Duck Prosciutto hos Michael Ruhlman, og der fik jeg virkeligt lyst til at prøve at tørre noget kød selv. Nu er jeg ikke typen der rider samme dag som jeg sadler, så efter et par år fik jeg købt mig Ruhlmans fantastiske bog Charcuterie. En […]

Continue Reading 10
Et udvalg af Microplane rivejern

Anmeldelse: Microplane rivejern

Det er efterhånden en del år siden jeg fik mit første Microplane rivejern. Det er det på billedet med den gennemsigtige plasticramme omkring. Jeg fik et sæt med 2, og en lille slæde til. Jeg kan huske de var hundedyre. Faktisk imponerende dyre, sådan set i forhold til hvad det klassiske firkantede kasserivejern kostede.  Det […]

Continue Reading 2

Pin It on Pinterest