Archive | Anmeldelse

Magasinet Lækkerier første-forside

Nyt gratis digitalt magasin om kager, desserter, brød, is og meget mere er på gaden

Der er kommet et nyt digitalt magsin der kun handler om brød, kager, desserter og det ser lovende ud. For selv om der flotte billeder, livstil, produkt visninger og alt det andet traditionelle magasinstuff, så nørdes der nok igennem i flere af artiklerne til at det holdt denne skribent fangen. Hvem kan ikke falde for […]

Continue Reading 2
Burgeren

Tommi’s Burger Joint – Burger på den enkle måde

Her i sommers åbnede der i kødbyen et nyt burgersted, Tommi’s Burger Joint.  Menukortet er holdt simpelt, hvilket er med til at skærpe min interesse for et besøg. Der er bare noget dragende over et sted der prøver at gøre een ting, og gøre den godt. Men hvad der fik mig til at lette bagenden fra sofaen, […]

Continue Reading 1
Bageopskrifter fra hele verden

Anmeldelse og Give Away: Bageopskrifter fra hele verden

Vi har fået en moppedreng af en kogebog ind af brevsprækken. Faktisk er det nok mere en bagebog, for den er fyldt af bageopskrifter fra ende til anden. Bogen der er kommet ind af døren hedder Bageopskrifter fra hele verden, og er en oversættelse af Bake: Beautiful baking recipies from around the world fra 2013. Det […]

Continue Reading 18
Aftenhygge på no.2

No.2 – AOC’s lillesøster leverer velsmag og hygge

Som der står i infoboksen ovenover, havde jeg fornøjelsen at være Rasmus’ (fra feinschmeckeren.dk) medspiser på AOC nye lillesøster for nogle uger siden, og jeg overlader ham trygt den uddybende anmeldelse på det gastronomiske og det spirituøse. I kan læse Rasmus artikel her og jeg står helt bagved alt han skriver. I det hele taget er […]

Continue Reading 1
asparges-knejpen-front

Asparges-Knejpen i Torvehallerne – en himmelsk mundfuld

Midt mellem de to haller i Torvehallerne er der dukket noget nyt og spændende op – Asparges-Knejpen. En lille midlertidig udendørs café der sælger asparges i alle afskygninger. Jeg hørte første gang om den på mit lille hjørne af de sociale medier hvor Kim Mühlhahn fra Jonas Kogebog nævnte at nu gik en gammel drøm i opfyldelse. […]

Continue Reading 3
Applesin marmelade fra Greco Farms og jeg troede jeg ikke kunne lide appelsin marmelade

Kullinarisk Sydfyn – Appelsinmarmelade (og andre slags) fra Greco Farms

Jeg har aldrig kunnet lide appelsinmarmelade. Det har altid været noget bittert og alt for sødt stads for mig. Puhabadvrfyforpyffer. Stor var min overraskelse da jeg på Kulinarisk Sydfyn ( Kulinarisk Sydfyn havde venligst sponsoret et hotelværelse) smagte en græsk appelsinmarmelade  som jeg rent faktisk kunne lide. Sødme fyldt, ikke for sød, uden bitterhed. Jeg […]

Continue Reading 0
Smagsprøver fra Mesterslagteren

Kulinarisk Sydfyn, dag 2

Jeg var blevet inviteret af Kulinarisk Sydfyn til at deltage i dette brag af en weekend i maden og velsmagens tegn. De sponsorerede venligst et hotelværelse og hvad der var sparet på det, blev til fulde brugt på at købe ind hos de mange stadeholdere. Andendagen var let overskyet med en lille brise der fik publikum […]

Continue Reading 1
Udstillere på Kulinarisk Sydfyn 2013

Kulinarisk Sydfyn 2013, dag 1.

Jeg blev inviteret til at komme ned til Kulinarisk Sydfyn af arrangørerne og tilbudt et hotelværelse en nat. Kulinarisk Sydfyn er en årlig madmesse i Svenborg, men en masse små producenter der viser deres produkter og ikke mindst med smagsprøver…mmm Det var praktisk talt umuligt for mig at sige nej tak. Jeg har i et […]

Continue Reading 5
bondensmarked

Hvorfor Bondens Marked? Interview med initiativtager Jette Højholdt Mikkelsen

Den første lørdag i måneden sker der noget spændende på Østerbro i København. Bondens marked kommer til byen, så bønder og små producenter kan falbyde deres varer til os byboere. Et tilbud jeg benytter mig hver gang det er muligt for mig. Det er et hyggeligt lille marked med lille udskiftning i stadeholderne så der […]

Continue Reading 0

Pin It on Pinterest