Archive | Anmeldelse RSS feed for this section
Applesin marmelade fra Greco Farms og jeg troede jeg ikke kunne lide appelsin marmelade

Kullinarisk Sydfyn – Appelsinmarmelade (og andre slags) fra Greco Farms

Jeg har aldrig kunnet lide appelsinmarmelade. Det har altid været noget bittert og alt for sødt stads for mig. Puhabadvrfyforpyffer. Stor var min overraskelse da jeg på Kulinarisk Sydfyn ( Kulinarisk Sydfyn havde venligst sponsoret et hotelværelse) smagte en græsk appelsinmarmelade  som jeg rent faktisk kunne lide. Sødme fyldt, ikke for sød, uden bitterhed. Jeg [...]

Continue Reading
Smørstegt rødspætte

Fjordkroen – fantastisk udsigt over Præstø fjord og rigtig god mad

En gammel kollega og jeg tager engang imellem på en køretur hvor det gælder om at fare vild. Vi vælger et område af Sjælland som vi ikke kender ret godt og så følger vi bare de små veje og ser hvad for eventyr vi kommer ud på. Jeg har lige fået et nyt kamera for [...]

Continue Reading
Smagsprøver fra Mesterslagteren

Kulinarisk Sydfyn, dag 2

Jeg var blevet inviteret af Kulinarisk Sydfyn til at deltage i dette brag af en weekend i maden og velsmagens tegn. De sponsorerede venligst et hotelværelse og hvad der var sparet på det, blev til fulde brugt på at købe ind hos de mange stadeholdere. Andendagen var let overskyet med en lille brise der fik publikum [...]

Continue Reading

Kulinarisk Sydfyn 2013, dag 1.

Jeg blev inviteret til at komme ned til Kulinarisk Sydfyn af arrangørerne og tilbudt et hotelværelse en nat. Kulinarisk Sydfyn er en årlig madmesse i Svenborg, men en masse små producenter der viser deres produkter og ikke mindst med smagsprøver…mmm Det var praktisk talt umuligt for mig at sige nej tak. Jeg har i et [...]

Continue Reading

Hvorfor Bondens Marked? Interview med initiativtager Jette Højholdt Mikkelsen

Den første lørdag i måneden sker der noget spændende på Østerbro i København. Bondens marked kommer til byen, så bønder og små producenter kan falbyde deres varer til os byboere. Et tilbud jeg benytter mig hver gang det er muligt for mig. Det er et hyggeligt lille marked med lille udskiftning i stadeholderne så der [...]

Continue Reading

Gammeldags pærekage med makroner og whiskey

(Følgende indeholder sponsoret materiale. Jeg var til et arrangement hos Ballantines og fik en flaske whiskey som jeg bruger i denne opskrift). Vi bliver tit inviteret til alskens arrangementer fra firmaer der som regel laver noget med mad. Mange af dem er nogle gange lidt svære at se hvad og hvordan vi skal skrive om. [...]

Continue Reading
Cecilie & madklubben

Cecilie & madklubben – Nyt madprogram på TV2

I fredags var jeg, sammen med andre danske madbloggere, inviteret til snigpremiere på TV2′s nye madprogram “Cecilie og madklubben”. Et noget så sjældent som et dansk madprogram der både var hyggeligt, inspirerende gastronomisk og ikke mindst var med folk der kan noget. Ork, har jeg været træt af at skulle ignorere danske madprogrammer med kendte [...]

Continue Reading

Lolllesgård på Nyord – Velsmagende hygge.

Lige nord for Møn ligger Nyord. På Nyord ligger Nyord. Nyord er den eneste by på øen Nyord. Det første man ser når man kører over broen fra Møn til Nyord er fuglereservatet Nyord Enge. Et flot og særpræget naturområde der fylder en tredjedel af ø’ens strandenge. Fremme foran en, bagved engen, ligger en bakke [...]

Continue Reading
Stevns Urter

Bondens Marked 7 juli 2012

Jeg elsker et godt marked og et af dem jeg endnu ikke har prøvet er Bondens Marked. I mange år er det blevet afholdt på Gisselfeld slot siden 2007. Fra den 16 juni i år er det også begyndt at blive holdt i København, hvilket kun kan glæde. Jeg nåede desværre ikke med første gang, [...]

Continue Reading
trailer

Chokolademageren – En snak med Mikkel Friis-Holm om hans chokolade. Trailer

Mikkel Friis-Holm laver en gudsbenådet chokolade. Han åbnede venligt sit hjem til en snak om chokolade og hvorfor han brænder for at arbejde med det. Det gik hen og blev til en mini doku på hele fire afsnit, hvor den første kommer  tirsdag d. 29/5  2012. De sidste tre kommer d. 31/5, 5/6 og den [...]

Continue Reading