Tag Archives | rosmarin

Pasta med ristede markchampignoner, rosmarin og chili

Pasta med ristede markchampignoner, rosmarin og chili

Her bliver det virkeligt holdt simpelt. Frisk pasta, parmesan, frisk chili, en bakke markchampignoner, frisk rosmarin, frisk hvidløg og smør. I denne ret drejer det hele sig om at få så meget smag ud af de enkelte råvare som muligt, samtidig med at deres smag skal kraftigt tilstede uden de render sammen. (mere…)

Continue Reading 0
Blå kartofel med spinat, bacon, kylling og ramsløg

Blå kartofel med spinat, bacon, kylling og ramsløg

Hvis der var nogen der havde fortalt mig tilbage i tiden at jeg ville løbe rundt i København for at handle hos en grønthandler, så ville jeg have ligget flad af grin. Grønt har, her til lands for os almindelige forbrugere, været dels eksotiske ting (langt væk fra) ellers har det været masseproducerede discount varer. […]

Continue Reading 2
hj_urtehave

Svinekoteletter, nye kartofler, og en gadget til folket

Jeg har lige tilbragt en fornøjelig uge hos min forældre. Godt selskab, afslappende og lidt udflugter for at passe en af mine andre interesser, historie. Kort sagt en god lille ferie. Maden var som sædvanlig god  og meget af den kom fra haven, der var ualmindelig frodig. Der var ikke den afgrøde der ikke stod […]

Continue Reading 3
Svinekotelletterne på panden

Svinekoteletter med varm salat

Så er det tid til et af de klassiske stykker af kød, svinekoteletter. Serveret med en varm salat af chorizo, portobellosvampe, forårsløg og bare for at bruge mere af grissebassen lidt luft tørret skinke.

Continue Reading 0

Æggemad med hjemmelavede ristede løg

Åh, at stå i det hjemmelige køkken og vide at man laver skægge eksperimenter, gør en ydmyg, og hvad kan være mere ydmygt end en æggemad.  Jeg havde et par løg i overskud og tænkte der måtte være flere måder at kunne udnytte dem på. (mere…)

Continue Reading 2

Eksperiment: Hønsekødsuppe med kyllingbryst sousvide, spinat, forårsløg og chili

Mange af de andre eksperimenter jeg har skrevet om her på siden kræver specielle ting og udstyr. Denne ret kan sagtens laves uden sous vide og smage lige så godt. Men når det nu alligevel var tid til at lave mad med lidt imponator effekt, ja så var det frem med frituremaskine og ikke mindst […]

Continue Reading 4
Krydderier-tilsættes

Abbachio alla Romana (Lammegryde)

Som regel når jeg får lam, så er det enten lammekoteletter, eller lammekølle, så derfor synes jeg at denne Abbachio alla Romana (lammegryde, Rom-style) så indbydende ud, og kunne være med til at udvide min horisont lidt.

Continue Reading 0

Pin It on Pinterest