Tag Archives | ricotta

Tortellini med ricotta pecorina og salviesmør

Tortellini med ricotta og salviesmør

Fyldet i tortellinierne smager fortrinligt, og salviesmørret smager ikke mindre end fantastisk. Salvie er når det er råt meget kraftigt i smagen, men når det er blevet stegt i smør falder smagen til mindre styrke, og smørsovsen og salvien passer rigtig godt til fyldet i tortellinierne.

Continue Reading 0

Ost – Hjemmelavet ricotta

Ricotta er et fantastisk biprodukt af ostefremstillingen. Når du er færdig med at lave en ost, for eksempel flødeost, feta, fast- eller skimmelost, har du en hel del ostevalle tilbage, det er den der bruges til at lave ricotta.

Continue Reading 2

Hjemmelavet ost – en serie

Ost. En spise de fleste af os her til lands tager forgivet. Enten vel indpakket i en af de utallige discountbutikker vi normalt går på jagt i – eller som smagsoplevelser fra ostehandleren, rejsen eller restaurationsbesøget. Men ikke en spise de fleste af os har den store ide om hvordan bliver lavet.

Continue Reading 29

Pin It on Pinterest