Tag Archives: pasta
pastamedblåskimmelcover

Pasta med blåskimmel sauce

Det her er en af de helt simple opskrifter der er utrolig let at lave, velsmagende og skriger af forkælelse. Den består af tre ting. En god blåskimmelost som du kan lide, fløde og pasta. Oh ja, jeg smed da lige en skive bacon på, bare for pisse salatfolket af, plus bacon går godt med […]

Continue Reading
Pasta med stuvet spinat og kylling

Pasta med stuvet spinat og kylling

Jeg har altid sagt at det er muligt at banke en god pastaret sammen på den tid det tager at fylde en gryde med vand, bringe den i kog og få kogt pasten. Pasta med stuvet spinat og kylling er en af disse pastaretter. Hurtigt, let og velsmagende. Alt hvad et godt måltid på en […]

Continue Reading
Tomatsovsen og kødbollerne koges sammen indtil kødet er færdigt

Spaghetti med kødboller og tomatsovs

Her er en opskrift jeg er meget glad for. Den består af hakket oksekød, hvidløg, tomat, pasta og parmesan (salt og peber er inkluderet). Nogle gange skal der ikke så meget til for at lave et velsmagende og let måltid. Her er en opskrift jeg er meget glad for. Den består af hakket oksekød, hvidløg, […]

Continue Reading
Pasta med champignon sacue med timian stegte kyllinge strimle

Pasta med champignonsauce og timianstegt kylling

Jeg har i stykke tid gået og tænkt over fokus med det jeg skriver på grydeskeen.dk. Skal det gå op i ekstravagante retter, der kræver specielle råvarer, værktøjer og teknikker, eller skal fokus ligge på at vise hvordan jeg prøver på at få mest muligt ud af simple retter ved bruge den viden som igennem […]

Continue Reading
Pesto, pasta og svinemørbrad

Pesto, pasta og svinemørbrad

Mine basilikum planter var ved at have vokset sig parat i vindueskarmen til at blive lavet til pesto.  Pesto er bare bedre når man laver det selv og når det så bliver lavet af en plante som jeg selv har gået og passet, ja så bliver det bare ikke bedre. Svinemørbrad har iøvrigt (sammen med […]

Continue Reading
Spaghetti carbonara med et twist

Spaghetti carbonara – med et twist

Spaghetti carbonara er en herlig ret som dels er let at lave og som smager himmelsk. Kim der har madbloggen http://grillkokkerier.dk/ lavede fornyligt sin version af spaghetti carbonara. Så hele dagen i dag har Klidmoster, Kokkekniven , Kim og undertegnede haft den helt klassiske debat på twitter om carbonara laves med eller uden fløde. Klidmoster, […]

Continue Reading
Pasta med ristede markchampignoner, rosmarin og chili

Pasta med ristede markchampignoner, rosmarin og chili

Her bliver det virkeligt holdt simpelt. Frisk pasta, parmesan, frisk chili, en bakke markchampignoner, frisk rosmarin, frisk hvidløg og smør. I denne ret drejer det hele sig om at få så meget smag ud af de enkelte råvare som muligt, samtidig med at deres smag skal kraftigt tilstede uden de render sammen. (mere…)

Continue Reading
Pasta med tomat, kylling og bøffelmozzarella

Pasta med tomat, kylling og bøffelmozeralla

Det er lige efter fyraften. Man står i den lokale discountbutik og har lyst til et måltid varmt mad. Det skal ikke være dyrt, det skal være nemt, og jeg havde overhovedet ingen spændende ideer. Jeg viste at der stod en pose pasta penne derhjemme som trængte til at få lidt varm opmærksomhed. Et kyllingebryst […]

Continue Reading
Pandestegt lasagne med gorgonzola bechamel

Pandestegt lasagne med gorgonzola bechamel

Et stykke tid efter at mit komfur var gået i stykker og var blevet afløst af et par kogeplader, blev jeg ramt af en ubehjælpelig trang til lasagne. Intet komfur, ingen lasagne, var min første tanke. Indtil det slog mig: hvorfor ikke bare pandestege den? Nuvel, for at få den sprøde ost på toppen skulle […]

Continue Reading
Fire chokolade trøfler

3 retters trøffelmenu

Efter at have været en tur inde ved dinbaghave.dk og hente den bestilte trøffel fra Gotland skulle der laves den store middag. Jeg havde efter konsultation med Søren K. fra mit arbejde sat blikket på to retter med trøflen. Begge udtænkt til ikke at dominere smagsmæssigt i sig selv, men netop til at gå ind […]

Continue Reading