Tag Archives: hjemmelavet
IMG_1758

Hjemmelavet Ketchup – Herreketchup

Det startede egentligt ud med at jeg havde for mange tomater i drivhuset, og skulle have brugt dem til noget. Hjemmelavet ketchup er en hyggelig ting at gå at lave, og så kan man jo selv bestemme hvordan den skal smage. Denne ketchup er stærkt inspireret af Klidmosters Ketchup, fordi den er nem at lave, og […]

Continue Reading
Koldskål med hindbær og tørrede blåbær

Hjemmelavet koldskål med hindbær og tørrede blåbær

Det gik op for mig forleden dag at jeg aldrig har prøvet at lave koldskål.  Jeg ventede gæster,  så hvad kunne være bedre en gang koldskål på en sommerdag? (mere…)

Continue Reading
Perfekt til frisk pasta og gerne med lidt hakket basilikum i

Hjemmelavede flåede tomater og endnu en tomatsovs

Der er nogle grundting der er meget gode at kunne i et køkken. At kunne lave en god tomatsovs er en af dem. Tomat er noget af det mest alsidige når det kommer til at lave en sovs. Der er nok ingen anden råvare der i sig selv og med bare en smule tilberedning der […]

Continue Reading
Hjemmelavet leverpostej hygger sig i vandbadet i ovnen

Hjemmelavet leverpostej

http://www.youtube.com/watch?v=i8GjJa1d-4M Vi har alle en madoplevelse der minder os om hjem. For mig er det den hjemmelavede leverpostej. Der er ikke noget bedre end at vågne op af formiddagen til et hus hvor duften af nybagt leverpostej breder sig. (mere…)

Continue Reading
Sandwich med hamborgryg og (hjemmelavet) bacon

Sandwich med hamburgerryg og (hjemmelavet) bacon

Dagen efter min hjemmelavede bacon var blevet færdig skulle hvidløgs baconen spises i en sandwich til frokost. (mere…)

Continue Reading
Massere af skiver bacon!

Hjemmelavet bacon – dag 7

Så er dagen endelig her. Baconerne har stået i 7 dage og nu skal de ud og laves om til noget der forhåbentlig er ren velsmag. (mere…)

Continue Reading
Dag 6

3 forskellige slags hjemmelavet bacon – dag 6

Så er det dag 6, ud af hvad der føles af mange dage, i forventningens tegn.  Jeg er begyndt at blive en smule bekymret over om de bliver for salte. (mere…)

Continue Reading
Bacon dag 5 - alt vel og roligt

3 forskellige slags hjemmelavet bacon – dag 5

(mere…)

Continue Reading
Ramsløg -, hvidløg- og paprikbacon på fjerde dagen

Hjemmelavet bacon, dag 4

Min plan har hele tiden været at bruge hver slags bacon i hver sin ret, som så selvfølgelig skulle ligges her på grydeskeen.dk.   Men hvad vil gå godt med de forskellige krydringer? (mere…)

Continue Reading
Hvidløgs bacon

3 forskellige slags hjemmelavet bacon – dag 3

Så er vi nået til dag 3 i den store bacon saga. Jeg begynder at føle forventningen glæde og en vis ængstelse for om mine krydninger kommer til at smage godt. Jeg har gået og sagt at det er en sjov måde at lave mad på, men det er vel i bund og grund noget […]

Continue Reading