Tag Archives: Grill
Færdige baconhapsere

Baconhapsere

Brød, bacon og ost, og at springe over hvor gærdet er lavest. Dem som følger mig på Twitter, har nok opdaget at grillen er tændt ret ofte på vores terrasse. En af de ting som ofte er på grillen er de her baconhapsere. De er lavet af billige sager, men sammen giver de et brød, […]

Continue Reading
Grydeskeen.dk i Ekstra Bladet

Grydeskeen.dk i Ekstra Bladet

Så har vi på Grydeskeen.dk været en tur i Ekstra Bladet med en lille optræden om grill mad. Jeg havde valgt at tage en af mine gamle opskrifter frem – Let røget pasta på grill. Det bliver ikke mere simpelt. I en folie bakke ligger du først lidt  lufttørret skinke. Oven på det ligger du […]

Continue Reading
stegt og stegt.. :)

Stegt flæsk på grillen

Stegt flæsk for mig er rigtig vintermad. Hvorfor ved jeg egentlig ikke. Det sker dog indimellem at fryseren dikterer at vi alligevel tager en omgang stegt flæsk om sommeren. Stegt flæst med persille sovs og nye kartofler er forrygende, men når det er rigtig rigtig varmt, så kan sovs og kartofler blive lidt for meget. […]

Continue Reading
hj_urtehave

Svinekoteletter, nye kartofler, og en gadget til folket

Jeg har lige tilbragt en fornøjelig uge hos min forældre. Godt selskab, afslappende og lidt udflugter for at passe en af mine andre interesser, historie. Kort sagt en god lille ferie. Maden var som sædvanlig god  og meget af den kom fra haven, der var ualmindelig frodig. Der var ikke den afgrøde der ikke stod […]

Continue Reading
Grillet kotelet i en sandwich, med tomat, rucola, æble og miraclewhip.. prøv det!

Aftensnack – koteletsandwich

Når vi griller.. og det sker jo engangimellem, så er der også lidt rester til overs nu og da. Deriblandt er det ofte svinekoteletter som bliver grillet, men som ikke lige blev spist. De bliver så pakket ind og lagt i køleskabet til vi et par dage senere smider dem ud, fordi vi ikke får […]

Continue Reading
Baconsvøbte unghanebryster på grill. Rigtig nemt, fantastisk lækkert. Unghanebryst er de ekstra penge værd i forhold til almindelige kyllingebryster.

Baconsvøbt unghanebryst på grill

Når det er sommer, så skal der grilles! Jeg havde været så heldig at finde nogle unghanebryster på tilbud en dag jeg var ude at handle, og det var egentlig meningen at unghanebrysterne skulle have været stegt i ovnen, men da det blev ved med at være tørvejr, blev grillen startet op. (mere…)

Continue Reading
Den færdige pasta

Kalveculotte med pasta – lavet på grill

Lørdag aften,  slagteren havde med sin sædvanlige snilde fået prakket mig et stykke kød på som jeg ikke havde overvejet. Jeg er ret begejstret for den butik Ude a butikken fandt jeg mig selv stående med en nydelig lille kalveculotte, 5 af hans oste/chili pølser, en klump gorgonzola og tre skiver pancetta. Alle aviserne havde […]

Continue Reading