Der er ikke noget bedre end simremad. Det at sætte en gryde over tidligt på dagen og så lade den stå og hygge sig, mens duften af indholdet breder sig i hjemmet. Det er ren lykke og hygge. (mere…)

Der er ikke noget bedre end simremad. Det at sætte en gryde over tidligt på dagen og så lade den stå og hygge sig, mens duften af indholdet breder sig i hjemmet. Det er ren lykke og hygge. (mere…)
Faster Philip og undertegnede skulle følges til et par madrelaterede arrangementer en almindelig tirsdag og resturant Schønnemann var stedet hvor vores frokost skulle stå inden dagens travle program. Resturant Schønnemann serverer smørrebrød hævet op til et niveau, hvor både maden, serveringen og stedet i sig selv får det hele til at gå op i en højere […]
http://youtu.be/riJAW_1ugfE?hd=1 Jeg har været et smut forbi Chokoladefestivalen, hvor Chokoladeselskabets formand Mads Volmer Nielsen venligst stille sig op med i travlheden til en snak om festivalen og chokolade.
Så er der chokolade! Chokoladeselskabet holder på lørdag d. 10 og søndag d. 11. marts (11-17 og 10-17) deres årlige Chokoladefestival. Jeg er ikke medlem af chokoladeselskabet, men jeg vil gerne støtte op om den gode sag. Jeg var med til deres festival i 2010, og wow – det var en oplevelse. Det er venlige folk […]
http://youtu.be/Dc8V4wiWU0A?hd=1 I Gøteborg blev der for femte gang afholdt madmessen “Passion för mat”, denne gang i Eriksbergshallen der ligger med udsigt ud over Gøteborgs havn omgivet af et afslappet havnemiljø. For at starte med begyndelsen: For et par uger siden anbefalede Nadia fra foodfanatic.dk, som vi har haft mange gode oplevelser sammen med, os til […]
Det var en mørk og stormfuld aften. Jeg havde inviteret et par gode venner til middag i deres køkken og troppede op, med poser og guffenydeting i begge hænder. Det var en mørk og stormfuld aften. Jeg havde inviteret et par gode venner til middag i deres køkken og troppede op, med poser og guffenydeting […]
Den her ret ser næsten alt for simpel ud på tallerkenen, men udseendet snyder. Så lad os fluks gå igang med at få lavet den. (mere…)