Tag Archives: citron
Koldskål med hindbær og tørrede blåbær

Hjemmelavet koldskål med hindbær og tørrede blåbær

Det gik op for mig forleden dag at jeg aldrig har prøvet at lave koldskål.  Jeg ventede gæster,  så hvad kunne være bedre en gang koldskål på en sommerdag?

Continue Reading
Sardinsalat med topløg og spicy origano

Sardinsalat med topløg og spicy origano

Hjemmelavet sardinpostej er en af de der simple forretter eller aperitif der er hamrende let at lave og bare smager af mere. Første gang jeg mødtes med Faster Phillip (en madblogger, ikke familie hehe) lave vi en hel del spændende mad og fik fyret en hel del dårlige vittigheder af. Alt i alt en hyggelig aften [...]

Continue Reading
Kold kartoffelsalat på rygeost

Kold kartoffelsalat på rygeost med citronstegt kyllingebryst

Jeg har i mange år rynket på næsten af rygeost. Det sagde mig ikke noget, det var kedeligt, der var meget galt. Jeg tog fejl… Rygeost er forrygende.

Continue Reading
Svinekotellet med kogte rodfrugter,peberrods gremolata og smørsovs

Svinekotellet med kogte rodfrugter, peberrod gremolata og smørsovs

Jeg havde fået den gode ide at invitere en god kollega på besøg for at gøre det som madanmelder. En ide jeg har gået og leget med et stykke tid. For jeg sidder foran min skærm og skriver om den ene velsmagende ret efter den anden. Men udover at genskabe det jeg skriver, så er det [...]

Continue Reading
Citroner

Sardiner i olie, serveret med brød, citron og to slags peber

Nogle gange skal det holdes simpelt, nogle gange skal der prøves nye ting.

Continue Reading

La Marie du Port, Port de Bessin – et regnfuldt måltid

På min nys overståede ferie til Normandiet i Frankrig skulle faderen og jeg ud og have os en gang alt godt fra havet.
Valget faldt byen Port de Bessin der ligger ni kilometer fra Bayeux . Dels var det tæt på havet, men det var også byen hvor de allierede under anden verdenskrig fik deres olie landsat gennem en ekseptionel olieledning – operation Pluto.

Continue Reading

Hjemmelavet pappardelle med grønne asparges

Parpadelle med friske asparges til 4 personer, med hjemmelavet parpadelle og billeder af det hele.

Continue Reading

Tortellini med ricotta og salviesmør

Fyldet i tortellinierne smager fortrinligt, og salviesmørret smager ikke mindre end fantastisk. Salvie er når det er råt meget kraftigt i smagen, men når det er blevet stegt i smør falder smagen til mindre styrke, og smørsovsen og salvien passer rigtig godt til fyldet i tortellinierne.

Continue Reading

Pasta med siciliansk olivenolie, parmesan og hvidløg

Jeg var så heldig forleden at en god ven kunne dele en råvare med en god historie og en endnu bedre smag. Hans forældre har købt et hus på Sicilien. Med i købet fulgte en have med massere af oliven, citron og appelsin træer.

Continue Reading