Tag Archives | chokolade

friisholmaarspris2012

Chokolademageren, del 4 – Chokoladeselskabets årspris 2012 og fremtiden

Fjerde og sidste afsnit i vores mini doku om chokolademageren Mikkel Friis-Holm. I weekenden 10-11 var der Chokoladefestival 2012. Mikkel vandt Chokoladeselskabets årspris 2012, se ham fortælle om at vinde prisen og hvordan han ser fremtiden for chokolade. Du kan læse mere om Friis-Holm chokolade på deres hjemmeside: http://www.friis-holm.dk/

Continue Reading 2
Friisholmdel3

Chokolademageren, del 3 – Hvad med Fairtrade?

Et Danida projekt var start skudet for Friis-Holm chokolade som Mikkel forklarede i afsnit et af vores mini doku. I løbet af vores snak spurgte jeg ham om Fairtrade og hvorfor han ikke havde mærket på hans chokolade. Svaret var kontant og lidenskabeligt. Hør Mikkels holdning til Fairtrade i del tre af Grydeskeens mini doku. […]

Continue Reading 0
Chokolademageren cover

Chokolademageren, del 1 – Hvorfor chokolade og hvad gør Friis-Holm chokolade speciel

Tænk sig, at der i dette lille land er fyldt med små producenter som laver fantastiske produkter, der er helt på linje med de dyre importerede specialiter fra det store udland. Yop, der er faktisk rigtig mange af dem, men som forbruger (Gud, hvor jeg hader det ord..) så finder vi dem ikke i supermarkedet. […]

Continue Reading 4
trailer

Chokolademageren – En snak med Mikkel Friis-Holm om hans chokolade. Trailer

Mikkel Friis-Holm laver en gudsbenådet chokolade. Han åbnede venligt sit hjem til en snak om chokolade og hvorfor han brænder for at arbejde med det. Det gik hen og blev til en mini doku på hele fire afsnit, hvor den første kommer  tirsdag d. 29/5  2012. De sidste tre kommer d. 31/5, 5/6 og den […]

Continue Reading 2
Travlhed på det spanske hold under anretning af desserten

Nation cup for U21 kokke – finaledagen

Jeg var i lørdags inviteret til at deltage som gæstedommer i Nation Cup 2011 for unge kokke. Kort fortalt skulle de indbudte gæstedommere være med til at vælge publikums favorit. Det var Region Midtjylland og organisationen F.O.O.D der stod som arrangører. Det var finale dagen hvor den endelige afgørelse skulle falde efter at det engelske, […]

Continue Reading 2
Chokolademousse med hindbær og fløde

Chokolademousse

Jeg elsker chokolademousse. Desværre er det alt for sjældent jeg får det lavet. Når man først har teknikken på plads, så tager det 10 min, og det bliver perfekt hver gang. Det tager 10 min at lave, men flere timers venten, desværre. Det kan spises direkte fra skålen, men det bliver nu bedre når det […]

Continue Reading 27

Frugtsalat med cognac råcreme

Jeg har fået mig nyt legetøj. Det skulle fejres med en tanke der længe har spøgt. Min version af den klassiske frugtsalat med råcreme.Jeg har fået mig nyt legetøj. Det skulle fejres med en tanke der længe har spøgt. Min version af den klassiske frugtsalat med råcreme.

Continue Reading 4

Pin It on Pinterest