Tag Archives | blommer

Lige-kommet-på-glas

Blommer i maderia

Jeg skulle have brugt de sidste blommer på træet, og igen var syltebogen god. Hjemmelavede blommer i maderia! Alle kender Anton Bergs små marcinpantærter med blommer i maderia, og jeg var kommet i tanke om at Anton Berg på en eller anden måde måtte have fået ideen et sted fra.

Continue Reading 1
Blommesorbet-færdig-i-maskinen

Blommesorbet

Min ‘nye’ ismaskine kom med posten fra Italien, så skulle den jo lige prøves af, så man plukker da et par blommer og laver blommesorbet!

Continue Reading 2
1-stk-blommekage-klar-til-spisning

Blommekager

Der er stadig gang i blommetræet, så der kunne da lige blive til nogle blommekager, disse her er en slags store småkager, som kræver lidt fingerfærdighed at lave, men de bliver rigtig gode, så de er værd at bakse med. Smagen i dem er heller ikke som man er vant til fra småkager, så her […]

Continue Reading 1
2 glas blommemarmelade

Blommemarmelade

Blommemarmelade er en af de bedste typer af marmelade, så derfor laver jeg altid masser af den, når vi har blommer. (Næsten) det eneste man skal bruge er en halv time, og nogle blommer.

Continue Reading 34
img_0787.jpg

Blommer

Så er det blommesæson i vores have, vores lille blommetræ på nu 5 år, vælter sig i blommer, flere end familien kan nå at spise, så der er blommer nok til både at give naboerne samt lege i køkkenet. Vores blommetræ er et ‘Victoria’, som vi har valgt af flere årsager.

Continue Reading 2

Pin It on Pinterest