Tag Archives: æble
madidk

Bornholms Mosteri – saftsuseme i orden

Jeg havde den fornøjelse, gennem mit arbejde, at komme med på et internt afbud til en pressetur til Bornholm og et af stederne vi stoppede var hos Bornholms Mosteri. Hvad spændende nyt er det ved et sted der laver saft, most og cider? Ikke andet end at det smager hammerende godt! (mere…)

Continue Reading
Rodfrugt consommé med gedeost creme og kyllingskindsalt

Kollegaerne på besøg til en tre retters menu

Et par af mine kollegaer var blevet træt af at høre om mine eventyr udi køkkenets glæder og fik inviteret sigselv til en tre retters. Ikke fordi jeg var svær at overtale. En ting er at gå og lave mad til sig selv, men det bliver altid sjovere når jeg kan lave mad til en […]

Continue Reading
Kraftig modnet ost fra markedet i Bayeux

Marked i Bayeux, Normandiet, Frankrig

Frankrig, gastronomiens hjemland. Normandiet, D-dag, William eroberen og Calvados. Så meget historie, så mange oste og så kort tid til at opleve det hele. Jeg har lige brugt en fornøjelig uge i Normandiet, med boplads i Bayeux. Mine forældre havde så venligt inviteret mig på ferie til hyggeligt samvær og en hulens masse oplevelser. I […]

Continue Reading
Grillet kotelet i en sandwich, med tomat, rucola, æble og miraclewhip.. prøv det!

Aftensnack – koteletsandwich

Når vi griller.. og det sker jo engangimellem, så er der også lidt rester til overs nu og da. Deriblandt er det ofte svinekoteletter som bliver grillet, men som ikke lige blev spist. De bliver så pakket ind og lagt i køleskabet til vi et par dage senere smider dem ud, fordi vi ikke får […]

Continue Reading
Frugtsalta med cognac råcremé

Frugtsalat med cognac råcreme

Jeg har fået mig nyt legetøj. Det skulle fejres med en tanke der længe har spøgt: Min version af den klassiske frugtsalat med råcreme. Billeder: HC. (mere…)

Continue Reading
Ligesom den anden rødkålssalat med appelsin og valnødder er denne rødkålssalat en herlig forfriskende salat at få på bordet. Rødkålssalat er nu alligevel noget mere frisk end en tung herregårdsrødkål.

Rødkålssalat med æbler og rosiner

Ligesom den anden rødkålssalat med appelsin og valnødder er denne rødkålssalat en herlig forfriskende salat at få på bordet. Rødkålssalat er nu alligevel noget mere frisk end en tung herregårdsrødkål. (mere…)

Continue Reading
Vaniljeis med æble/pære kaviar og lakridcreme

Texturas eksperiment 03: Vaniljeis med æble/pære kaviar og lakridsrod sirup

Tid til at lege med mit Texturas sæt i det søde køkken. Lars er den lykkelige ejer af en god ismaskine. En af dem der kan det hele på den halve tid. Nej, jeg er slet ikke misundelig! Jeg har aldrig været den store dessert mand. Jovel! Smelt chokolade i vandbad, rør smør og æggeblomme […]

Continue Reading