Om

svampefyldbillede   Grydeske, grydeskeen. Kniven, spækbræt, gryde, pande. Oh herlige ting der rigtigt brugt giver mad og velsmag! Mad er mere end noget vi spiser. Det er noget vi deler med andre. Ved bordet, i venlig samtale og takket været nettet også via billeder og tekst. Lars og jeg har igennem årerne droppet en linje eller to over messenger og fortalt hvad dagens ret stod på. En venlig kappestrid blandt gamle online venner. I midten af 2008 blev vi enige om at invitere Verden med, og beskrive hvad vi egentlig går og sysler med i køkkenet.

Vi bruger Gravatars som avatars, så hvis du vil have dit eget billede på dine kommentarer, så opret digselv på deres side.

Vi viser reklamer fra udvalgte reklamenetværk (herunder Google AdSense), på vores hjemmeside, og når vi linker til bøger, gør vi det igennem Tradedoubler, så hvis du køber bogen vi linker til får vi en lille procentdel.  Reklamepengene går primært til at videreudvikle Grydeskeen.dk, hosting, samt indkøb af udstyr i tilknytning til sitet. Det sker indimellem at vi tager imod varer fra producenter, og hvis vi vælger at skrive om dem, så er det som regel fordi vi kan lide produkterne. Vi tager aldrig imod penge for at skrive om produkter eller steder. Vi bliver inviteret til mange events ifm bloggen, og vi kan desværre ikke sige ja til dem alle, da vi begge har fuldtidsarbejde som skal passes. Selvom vi siger ja til at deltage i et presseevent skriver vi kun om det, hvis vi føler det passer ind på bloggen, samt vores læsere vil få noget ud af at vi skriver om det. Vil du skrive til os, så kig på vores kontakt side  

Pin It on Pinterest

Share This