Nem burger

Hjemmelavet burger

Hjemmelavet burger

Idag er 3. dag af min måned med 50,- om dagen til aftensmad til 4, og i dag stod den på burgere. Der er både løg, agurk og bacon i, så det må være en af de sunde dage :). 
Vi har en kvart kalv i fryseren, og jeg har taget 400g hakket kød op til i dag, og det var måske lige i underkanten, så jeg skriver 500 gram på, for bøfferne i burgerne var ikke alt for store. Jeg laver normalt 4 bøffer, hvor de 2 til os voksne er lidt større end de andre, børnene synes ikke om for meget kød i deres burgere. 
Jeg lavede spontant en lille dressing til af noget creme fraiche vi havde i køleskabet, noget sennep, ketchup, et skalotteløg og lidt cidereddike. Der kom måske rigeligt sennep i, for jeg var den eneste som kunne li den. Jeg har rettet opskriften, til at bruge mindre sennep. Prisen på dressingen rykkede lidt i prisen, desværre, men nu havde jeg jo gjort det, og creme fraichen skulle bruges alligevel på et tidspunkt.
Jeg brugte købte burgerboller, har du tid, kan du for samme pris lave Kims fantastiske burgerboller for samme pris. 
Burger
Burgerboller - 10 kr
1 agurk - 6 kr
1 rødløg - 1 kr
500g hakket oksekød - 25 kr
1 pk bacon - 5 kr
Dressing
2 dl creme fraiche - 5 kr
1 spsk ketchup - 1 kr
1 tsk sennep - 1 kr
1 skalotteløg - 1 kr
1 spsk cidereddike - 1 kr
  Tænd ovnen på 200 grader til at varme brødene når du er næsten klar.
Skær løg, og agurk i skiver.
Steg bacon, og læg fra på køkkenrulle. 
Form og steg bøfferne. Husk at krydre.
Imens bøfferne steger hak da skalotteløget fint, og bland det med de andre ingredienser til dressingen, krydr med salt og peber. 
Varm bollerne i ovnen, server!
Kroner brugt i dag:56 kr
Kroner brugt ialt: 140 kr
Kroner tilbage til 31. marts: 1410kr
     

Relaterede indlæg:

,

No comments yet.

Skriv et svar

Pin It on Pinterest

Share This