
Bland mayonaise, makrel i tomat, frisk knust peber sammen med en gaffel så der ikke er nogle store eller små stykker i salaten
Bland mayonaise, makrel i tomat, frisk knust peber sammen med en gaffel så der ikke er nogle store eller små stykker i salaten
🙂 Herligt indlæg fyldt med nostalgi.
Og den flotte brødrister havde mine forældre også. Er det ikke sådan en med “stofledning” … jeg tror desværre, at den røg ud. For du har ret – den er bare fin!!!
God weekend.
Ja ikke:)
Det er netop sådan en med stofledning. Det er godt ikke den originale længere, men den nye er stadigvæk en stofledning, det ville bare ikke være det samme med en plastisk tingest.
Yikes, dåsemakrelsalat er et af de store traumer fra min barndom. Synes stadig det smager og lugter som kattemad. Kunne du ikke arbejde med at lave en rigtig hjemmelavet makrelsalat med f.eks. letrøget makrel? Det må da være muligt…
@Karsten – jeg er da ked af at et af mine barndomsminder på den måde fremkalder din afsky. Det skal jeg da være den første til at beklage.
Specielt føler jeg mig ydmyget over at jeg de her mange år har gået og troet at det jeg lavede og faktisk kunne lide, hverken er rigtig makrelsalat eller menneskeføde.
Min skuffelse er stor – her har supermarkederne gået og gemt katte foderet ved siden af dåser med tun og andet underligt. Ak, det er måske også kattemad. Jeg følger mig så dum.
Det var også på tide at den her blog fik noget om katte – det har de andre.
Jeg går selvfølgelig straks igang med at lave en helt rigtig hjemmelavet makrelsalat som du foreslår – og jeg undskylder dybtfyldt for at jeg ikke har haft den tanke før. Hvor er jeg dum og ubetænksom – min fejl.
Helt ok
Makrel i olie er også godt.
Jeg laver tit samme (eller næsten samme) salat som din opskrift, men afveksler lidt imellem makrel i olie og makrel i tomat.
Dog vil jeg anbefale at holde dig LANGT VÆK fra Makrel i vand.. Alle “LIGHT” ting er forfærdelige.. Det er jo fedtet der smager 🙂
Makrel i vand er det bedste jeg nogensinde har smagt, og det findes ingen steder længere… Og så siger du at det er forfærdeligt. Shame on you!
Makrel i vand…det vil jeg aldrig prøve:)
makrelsalt hjemmelavet, uden bispenol a, og andre “gotter” Hvordan kan det være at alle “hjemmelavede” makrelsaltater er lavet af dåsemad (dyrefoder)? trist trist, hvad med en rigtig frisk makrel fra fiskehandleren? til 35 kr pr halvkilo? Jeg vil lave en makrelsalat som kaster skam over pøblen, men først vil jeg melde mig ind i dansk tartelet forening, og købe bogen “101 tarteleter”:) markreltarten må være deri! god ånde herfra!
Jeg har lige lavet denne version af makrelsalat MED makrel på dåse og det smagte altså fantastisk :o)
Mange tak!
Jeg bruger tabasco til at give min makrelsalat bid. Prøv lige med et bette læs karse oven på – ikke ilde! Men én ingrediens vil du altid mangle – barnets forfinede smagsløg og barndommens skær over det, når mor lavede dine livretter; den stemning er svær at genfinde som voksen!