
1 pk. lammeribben 1 stort bundt frisk timian 6 fed hvidløg 75 gram smør 1 stor gulerod Kartofler til en person Hel muskatnød Olivenolie
Redskaber:
1 ovnfast fad Gryde Pande
Fremgangsmåde: Tænd for ovnen og sæt den på 200 celcius. Gnid en smule olivenolie ud i dit ovnfaste fad (for at forhindre noget i at brænde fast). Læg en tredje del af bundtet af timian i bunden af faddet, jævnt fordelt. Gnid ribbene med pænt med salt og peber. Læg lammeribbenene i fadet ved siden af hinanden. Spred endnu en tredje del af timian bundtet over det hele. Knus 5 af hvidløgsfedene med den brede side af et knivsblad. Læg dem jævnt rundt i faddet. Når ovnen er varm, så giv den 10 minutter og skru så ned på 160 grader. Lad det stå i et par timer eller indtil køddet nærmest falder af ribbenene af sig selv.
FOR SØREN!!! Det lyder edderstøjleme ikke så ringe enda!!
Det vil jeg gerne inviteres på en dag! Så sørger jeg for vinen =D
De bedste hilsner
Faster Philip
.-= Faster Philip´s last blog ..Simpel rødløgs chutney =-.
Det lyder dæleme lækkert, det skal prøves. Har Irma tit kød til denne ret?
PS.: Det hedder læg til side, ikke lig til side 😉 Hønen lægger sine æg, men ligger på dem.
Jeg må indrømme at jeg ikke har set den udskæring i et stykke tid, desværre.
Nu er jeg fra nordjylland og der lægger vi på vores æg:)
Godt ord igen – men jeg er Københavner og medlem af http://www.fiduso.dk 😉
I øvrigt meget fin blog – keep it comming!
// JL – SUPPORT SUBORBIT!
haha – godt comeback!:)
Lige over.
Kan man maile dig direkte, så jeg kan vedhæfte er par opskrifter?
// JL – SUPPORT SUBORBIT!
Har fundet din mail, du får lidt i morgen. Hav en god god søndag.
Nu skal der laves laks!
// JL – SUPPORT SUBORBIT!