- Den mest fantastiske appelisin marmelade. Mere om den meget snart
- Der var en overflod af lækre ribben smagsprøver til DM i grill om eftermiddagen og det var ikke sulten der plagede bagefter
- Det var pænt besøg på Kulinarisk sydfyn
- DM i grill
- En af deltageren i DM i grill prøver et ribben
- En deltager i DM i Grill er ved at forberede et stykke kød
- En dommer til DM i grill tester
- En pragtfuld rygeost creme med hvidløg fra Fisk og røg
- Heilala vanilje esens
- Heilela vanilje sirup
- Heilela vanilje softice
- Heilela vanilje softicen skulle selvfølgelig have vanilje sirup på… Vanilje overload men utroligt lækkert
- Helt klassisk var der massere af grilstegte pølser, men sikke en kvalitet over det hele. Frokosten var hjemme
- Honninger
- Lakridsrod
- Friis Holm
- Mere stemning fra Kulinarisk Sydfyn
- Nogle af remedierne der bliver brugt til DM i Grill
- Slagteren fra Svenborg himself, med Svenborg skinken. En af de bedste danske lufttørrede skinker jeg har smagt
- Slikkepinde
- Snart en klassiker på grydeskeen.dk, Friis Holm Chokolade
- Stemningsbilled fra Kulinarisk Sydfyn 2013
- Stikling fra oliventræ
- Stærk pepperoni fra Slagteren i Svendborg
- Udstillere på Kulinarisk Sydfyn 2013
- Økologisk frisk spansk olivenolie
Åååh, man bliver så stolt af at være Svendborgenser, når så mange blogs viser reportager fra Kulinarisk Sydfyn. Og man så kan genkende bybilledet (;
Det var – som altid – hygsomt at mødes igen. Lige nu sidder jeg og overvejer, om ikke jeg bør få et overblik over alt det, jeg fik købt med hjem – vikturalierummet bliver godt fyldt op denne gang 😀
@Maria – der er også noget at være stolt af. Herlig by og rigtig godt mad festival:)
@Piskeriset – I lige måde. Min taske var alt for tung af alt det jeg fik købt med hjem. Så nu kan jeg overleve på marmelader, pølser, hjemmebagte boller og chokolader..
Det bliver en sund måned:)
Præcis så hyggeligt som jeg husker det! 😀
Anne
Det var nemligt rigtig hyggeligt 🙂