9 Responses to Krebsehalesalat
Trackbacks/Pingbacks
-
Tapas | VoresBoble.dk -
11. februar 2012
[…] Til dessert, hvis chokolade mousse med lakridsbund og noget hindbær på toppen. Opskrifter kan findes her: Varm tapas ret, chokolademousse, tunmousse og krebsehalesalat. […]
En fantastisk enkel og lækker ret som er skøn både sommer og vinter. Jeg laver det nogle gange hvor jeg lige giver den et par dråber god chilisauce eller et drys cayenne. Det giver lidt kick til retten, uden dog at skade den delikate smag af krebsehalerne.
Alt godt,
Kim Schulz
Det var nogle fine billeder Morten, men har du da HELT svedt ud hvordan man laver mayo… 😉
Nemt, hurtigt, billigt og samtidig meget indbydende. Hvad kan man ønske sig mere?
Kunne man forestille sig et par dråber citron i dressingen?
@Kim – chili og cayenne lyder godt til:)
@Loouilicious – ih tak – og nej, men dovenskaben længe leve!
@Andreas – et par dråber citron i ville overhovedet ikke skade. Tværtimod:)
Det er en af de lækreste ‘pålægssalater’, man kan lave – af ukendte grunde får jeg det alt for sjældent. Smukke og dejlige billeder 🙂
Tak for rosen:) Og jeg har det på samme måde. Jeg får lavet den alt for lidt!
Jeg fik lige lavet det i går til 4 Pers. Og så serveret på ristet brød. Smagte kanon godt, har lavet det mange før, men i går brugte jeg lidt marsala krydderi og lidt hjemmelavet groft ketchup. Det var bare lige i øjet.
Hej Morten,
Den smager super. Et lille tip er at lave mayonnaisen med et mix af grapefrugt-lime og citronsaft isf. eddike. dertil smager du den til med lidt tabasco så den lige “nipper” på tungen. Prøv også at servere den med en crudité af fennikel, gulerod, brøndkarse og estragon:-)