De primære ingredienser til koteletter i fad
Så kom den første dag i foråret, og den første dag i min måned med aftensmad på budget. Jeg havde besluttet at vi skulle have koteletter i fad, men da jeg stod oppe i Rema, var der kun de sædvanlige flade koteletter i køledisken. Heldigvis kan jeg meget bedre li nakkekoteletter end alm. koteletter, så da jeg så nakkefileten i disken blev jeg glad. 1.1 kg kød for 55,- Så var der ihvertifald kød nok.. også til 2 dage. En af de rigtig gode ting ved koteletter i fad er at den næsten bliver bedre dagen efter, så retten er formidabel at lave rigeligt af, og så spise rester dagen efter. Ialt har jeg brugt 76 kroner i dag, men så er der også rigeligt mad til i morgen, og jeg skal kun koge pasta til. Vi gider ikke spise ris 2 dage i streg, og sovsen bliver lidt tykkere i morgen, så den holder bedre fast på pastaen.
Koteletter i fad
1 kg (nakke)koteletter - 54kr
1 stort løg - 2kr
3 gulerødder - 3 kr
1 dåse hakkede tomater (øko) - 6 kr
2 spsk olie - 2 kr
2 tsk tørret oregano - 1 kr
1 grøntsagsboullionterning - 2kr
2 dl mælk - 2 kr
4 dl ris - 4 kr
Kroner brugt i dag:76 kr
Kroner brugt ialt: 76 kr
Kroner tilbage: 1478kr
Superhurtig opskrift:
Steg koteletterne til de er godt brune, men ikke færdige, læg dem i et ildfast fad.
Svits løg, gulerødder, terning og oregano.
Hæld tomaten over og kog panden af.
Hæld tomatblandingen over koteletterne, spæd til med lidt mælk.
Sættes i ovnen i 40-45 min ved 200 grader C.
Kog ris imens.
Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.Ok
Ser hammer lækkert ud. Jeg er fan! (Y)
1000 tak