Koteletter i fad

De primære ingredienser til koteletter i fad De primære ingredienser til koteletter i fad
Så kom den første dag i foråret, og den første dag i min måned med aftensmad på budget. Jeg havde besluttet at vi skulle have koteletter i fad, men da jeg stod oppe i Rema, var der kun de sædvanlige flade koteletter i køledisken. Heldigvis kan jeg meget bedre li nakkekoteletter end alm. koteletter, så da jeg så nakkefileten i disken blev jeg glad. 1.1 kg kød for 55,- Så var der ihvertifald kød nok.. også til 2 dage. En af de rigtig gode ting ved koteletter i fad er at den næsten bliver bedre dagen efter, så retten er formidabel at lave rigeligt af, og så spise rester dagen efter.
Ialt har jeg brugt 76 kroner i dag, men så er der også rigeligt mad til i morgen, og jeg skal kun koge pasta til. Vi gider ikke spise ris 2 dage i streg, og sovsen bliver lidt tykkere i morgen, så den holder bedre fast på pastaen.
Koteletter i fad
1 kg (nakke)koteletter - 54kr
1 stort løg - 2kr
3 gulerødder - 3 kr
1 dåse hakkede tomater (øko) -  6 kr
2 spsk olie - 2 kr
2 tsk tørret oregano - 1 kr
1 grøntsagsboullionterning - 2kr
2 dl mælk - 2 kr
4 dl ris - 4 kr
Kroner brugt i dag:76 kr
Kroner brugt ialt: 76 kr
Kroner tilbage: 1478kr
Superhurtig opskrift:
Steg koteletterne til de er godt brune, men ikke færdige, læg dem i et ildfast fad. 
Svits løg, gulerødder, terning og oregano.
Hæld tomaten over og kog panden af. 
Hæld tomatblandingen over koteletterne, spæd til med lidt mælk. 
Sættes i ovnen i 40-45 min ved 200 grader C. 
Kog ris imens.
 

Nakkekoteletter

Hak gulerødder og løg

Svits løg og gulerødder

Læg koteletterne i fadet

Før ovnen

Den færdige ret

 

Relaterede indlæg:

, ,

No comments yet.

Skriv et svar

Pin It on Pinterest

Share This