Kort opdatering

Puha, det er snart jul, og julestemningen begynder så småt at indfinde sig i mit sind. 14 dage tidligere end tidligere. Måske er det fordi jeg ikke kommer så meget i Bilka mere, at jeg ikke får jule-aversioner. Børnene var så "heldige" igår at finde vores julegavestash, og.. hehe.. som børn nu gør, så pakker de gaver op. Vi nåede at stoppe dem efter de havde pakket 3 op, og var helt i ekstase. Nu har vi så flyttet det hele et andet sted hen, hvor de ikke kan nå det. Sådanne problemer havde vi ikke sidste år. Det er helt vildt så meget forskel et år gør på børn. Anyways, eftersom det er mig som står for teknikken på bloggen her, så har jeg nogle friheder til at eksperimentere. Det har jeg så benyttet mig af, og leget med alt muligt teknik. Af det mest tydelige har jeg rodet med hvordan vores annoncer er placerede, for at se om det giver flere kliks. Desuden har jeg lagt et nyt bannersystem bagved, så vi nemmere kan skifte annoncer ud, eller lægge andre bannere på i nogle tidsperioder eller andet underligt. Det nye system er forberedt på både CPM og CPC, og har vi ikke nogle bannere kørende, så bruger det Adsense som fallback. Alt ialt et ret godt system, som er der .. nok mest fordi jeg kan 🙂 Så er jeg begyndt at Twitte, det er lidt underligt sådan at skrive sådan nogle småting ned hele tiden, måske jeg ikke er exhibitionist nok .. endnu.. men nu prøver jeg det der twitteri, og ser om det er noget for mig. For at få et lidt større indblik i vores hvad læserne på bloggen er for nogle størrelser, så har jeg lagt nogle polls på, med diverse demografiske afstemninger. Det bliver rigtig spændende hvad der kommer i der. Har du nogle forslag til hvad vi skal spørge om i afstemningerne, så skriv en kommentar. Til sidst vil jeg sige at vi er blevet inviteret til at skrive på Nadias Julemad sektion, der må jeg så nok også hellere få skrevet noget snart..

Relaterede indlæg:

, , ,

6 Responses to Kort opdatering

 1. Klidmoster 7. december 2009 at 15:26 #

  Dejligt at I også er inviterede til at deltage. Vi ses på Dansk Julemad 🙂
  .-= Klidmoster´s last blog ..Hjemmelavet leverpostej… =-.

 2. Kasper Bergholt 9. december 2009 at 22:52 #

  Cool at høre, at I er med på gæsteskrivervognen på Nadias blog. Jeg glæder mig til at læse, hvad I finder på at jule(be)tonede opskrifter.

  Lars, er det noget selvstrikket kode du bruger til bannerannoncering og fall-back, eller er det et standardplugin? Hvis det sidste, hvilket? Jeg leder nemlig også efter et solidt system.

  Alt godt,

  Kasper
  .-= Kasper Bergholt´s last blog ..Vin chaud — fransk gløgg =-.

 3. Lars 9. december 2009 at 23:06 #

  Det er Google Ad Manager, og så bruger vi på bloggen Advertising Manager plugin til at vise reklamerne. Advertising Manager gør ikke så meget, faktisk er topbanneret på opskrifterne bare Ad Manager kode direkte i templaten, da vi ikke har brug for hele Advertising Managers funktionalitet.

  Ligenu tester jeg fx om Saxo banneret giver bedre end Adsense, så det har fået 5000 visninger den sidste uges tid, så den kommer med i rotation. Så sørger Ad Manager for resten.

 4. Kasper Bergholt 10. december 2009 at 10:24 #

  Hej Lars!

  Tak for hurtig respons! Jeg vil ta’ et kig på de to plugins snart. Hvem leverer Saxoreklamen?

  Alt godt,

  Kasper
  .-= Kasper Bergholt´s last blog ..Vin chaud — fransk gløgg =-.

 5. Lars 10. december 2009 at 13:38 #

  Saxoreklamen er igennem Tradedoubler (ejet af Google)..

  .. men dens CTA imponerer mig desværre ikke.

 6. Morten 11. december 2009 at 00:36 #

  Jeg er desværre blevet ramt af den store verdens uretfærdige krav til min tilstedeværelse – så jeg ligger underdrejet indtil det nye år.

  Så jeg vil lige benytte mig af chancen til at ønske jer alle en god jul 🙂

Skriv et svar

Pin It on Pinterest

Share This