
Rør rygeost og creme fraiche sammen efter din smag. Bland lidt hakket forårsløg og frisk stødt peber i

Først steg kyllingebrysterne for høj varme. Skru ned, tilsæt en god portion smør, let knuste hvidløg og dryp saften fra en citron over. Vend ofte
Rør rygeost og creme fraiche sammen efter din smag. Bland lidt hakket forårsløg og frisk stødt peber i
Først steg kyllingebrysterne for høj varme. Skru ned, tilsæt en god portion smør, let knuste hvidløg og dryp saften fra en citron over. Vend ofte
Uhm, det ser fantastisk sommerligt og dejlig ud, Morten!
Jeg har foretaget den samme erkendelsesbevægelse, hvad angår rygeost, som du har været igennem.
Nu er jeg hooked. For mit vedkommende tror jeg mistroen hang sammen med den kommensmag, jeg forbinder de første smagsoplevelser med.
Alt godt,
Kasper
Ja jeg er fra fyn – her fik vi rygeost ind sammen med modermælken. Der er mange heromkring og på min arbejdsplads der har en lille blikspand uden bund som ryger sin rygeost selv. Jeg har da også lige sat en portion over som skal ryges på torsdag 🙂
Din kartoffelsalat med rygesot ser forrygende ud – dejligt at se at du er “omvendt” 🙂
/Erland
@Kasper – Nogle gange må vi bare ændre menning:)
@Erland – hmm, du give et kursus i at lave rygeost:)
Ja da – her er et grundkursus 🙂
http://fjordrejen.dk/?p=1220
/Erland
Mange tak:)
Jeg er også lidt ny med rygeost. I de rette mængder og blandingsforhold, er det virkeligt lækkert! Og jeg har også en stor kærlighed til skåle 🙂 Elsker farven på din, totalt idyllisk.
En der både kan lide rygeost og skåle så bliver det ikke meget bedre:)