4 Responses to Kirsebæris med chokolade
Trackbacks/Pingbacks
-
Kirsebær Is | Jensen´s Madblog -
27. januar 2012
[…] jul købte jeg et par glas af disse skønne kirsebær, og da jeg fristet af grydeskeen, følte en stærk trang til is med kirsebær, gik jeg i […]
I love this combo of flavors..cherry and dark chocolate!!
.-= Jen @ MaplenCornbread´s last blog ..SMS: Chewy Peanut Butter Cookies =-.
Hej Lars.
Jeg tænkte på, hvorfor du skriver her, at den ikke holder så godt i fryseren? Er det noget kirsebærene er skyld i eller hvordan?
Mvh.
Susanne
@Susanne: Well, jeg synes de fleste hjemmelavede is er bedst de første par dage i fryseren. Ellers begynder konsistensen at ændre sig, det er ikke fordi kirsebærrene ødelægger noget, men når isen bliver ældre synes jeg tit der kommer krystaller i, fordi vandet i isen på en eller anden måde finder sammen til længere iskrystaller.
Jeg synes især det er et problem med is som er mindre fede, som den her.