About Morten Ildal
Mortens første madblog (
improvisation.ildal.dk ) blev startet i august 2003. Fem år efter i august 2008 (hvad er der med august og madblogs) startede Lars og Morten grydeskeen .
Lars, den anden halvdel af grydeskeen.dk er citeret for at have sagt om Morten "Nørden i ham skinner igennem i ALT han laver".
Det her er interessant, det må jeg sige. Man skulle da være et skarn om man ikke selv fik lyst til at prøve at eksperimentere lidt i køkkenet 🙂 Hvad spiser du det helt præcist sammen med, om jeg må spørge?
Det forbavsede mig lidt hvor let det var at lave sennep og det er ikke sidste gange jeg prøver det.
Jeg smurte det på en gang svinekotelletter og lod det marinere et stykke tid og så på en meget varm pande. Det gav en god smag.
Derudover prøvede jeg det ganske klassisk til pølser, hvilket ikke var en ubetinget succes hehe.
Det smagte fantastisk på en ostemad! Den gamle klassiker med et tyndt lag på en skive ost. Jeg har også prøvet at bruge den i en sovs, hvilket var ganske spændende.