About Morten Ildal
Mortens første madblog (
improvisation.ildal.dk ) blev startet i august 2003. Fem år efter i august 2008 (hvad er der med august og madblogs) startede Lars og Morten grydeskeen .
Lars, den anden halvdel af grydeskeen.dk er citeret for at have sagt om Morten "Nørden i ham skinner igennem i ALT han laver".
Tænk sig så simpelt og så delikat. Tror sq flæskesvær får sig en revival herhjemme. Tak for tippet med at koge dem først.
.-= MadFar´s last blog ..Farseret unghanebryst med sunde pommesfritter =-.
Det var da så lidt. Bare husk at det kan sprutte ganske gevaldigt, hvilket er grunden til at jeg fjernede det afsmeltede fedt. Knap så meget sprutteri.
🙂
Jeg kan lide din måde at skrive opskifter på. Det er godt tænkt.
Du skriver detaljerne som du oplever dem og det giver en dybere og væsentlig forståelse af det forløb man endnu ikke har prøvet, men som man skal til at i gang med.
Tusinde tak.
Hej Daniel – Mange tak for de pæne ord.
Jeg oplever selv madlavning som et mindre eventyr (yop mindre kunne ikke gøre det:) ).
Plus jeg personligt synes at jeg går glip af mange detaljer omkring teknikken når jeg læser en traditionel opskrift.
Mvh
Morten
Fin måde med at koge dem først, dog valgte jeg at bruge en dyb bradepanden hvor jeg lagde en rist hen over….
Så slap jeg for at hælde fedt fra før til sidst 😀
Det er også en mulighed!:) Jeg foretrækker dog at lade dem svømme i eget fedt og så dræne det af bagefter.
Hej og 1000 tak for opskriften 🙂
Har lige lavet sværene og – ja- det KAN sprutte, nærmest explumdere, hvis man ikke hælder fedtet fra hyppigt. Gode, gode flæskesvær = MUMS FILIBABA 🙂
Venligst Karen
Super oppskrift! Jeg er en stor fan av fleskesvær, men det selges ikke så mye i Norge. Jeg skal deifnitivt prøve å lage disse hjemme:)