Hjemmelavet bacon, dag 4

Ramsløg -, hvidløg- og paprikbacon på fjerde dagen

Ramsløg -, hvidløg- og paprikabacon på fjerdedagen

Min plan har hele tiden været at bruge hver slags bacon i hver sin ret, som så selvfølgelig skulle ligges her på grydeskeen.dk.   Men hvad vil gå godt med de forskellige krydringer?

Der er ikke så meget at rapportere om selve baconen.. Der er ikke kommet mere vand i poserne og kødet har heller ikke forandret sig. Intet nyt er godt nyt.

Lad mig lige remse de tre forskellige krydringer op:

1: Lidt cayennepeber, frisk knust sort peber, paprika, røget paprika og chipotle pulver – paprika bacon.

2: Salt, peber og let knust hvidløg – hvidløgs paprika.

3: Salt, knust sort peber og ramsløg – ramsløg bacon.

Forhåbentlig en masse god bacon smag – “mmm – bacon” som en gul tegneserie figur sagde.

Mine umiddelbare tanker var at bruge ramsløg baconen sprødstegt med lidt frisk pasta og parmesan. Men det er nok også lige lidt kedeligt. De to andre har jeg ikke fået nogen ide til.

Så her er det jeg får brug for hjælp. Hvad vil gå godt med de tre forskellige slags bacon? Råvarer, retter, krydderurter, tilberedning? Nogle gode ideer?

Relaterede indlæg:

, , ,

3 Responses to Hjemmelavet bacon, dag 4

  1. Signe 13. august 2010 at 12:07 #

    Kan da anbefale en helt simpelt baconsandwich, hvor bacon steges sprødt på en pande, og brød derefter steges i baconfedtet sammen med et par skiver tomat – klap sammen og spis! Så får du da den uforfalskede baconsmag 🙂
    .-= Signe´s last blog ..Biksemad =-.

  2. Morten 13. august 2010 at 12:47 #

    Hvad for en af de tre slags kunne du så tænke jeg skulle bruge?:)

  3. Signe 13. august 2010 at 14:39 #

    Prøv én med hver (nok ikke på samme tid..) 🙂
    .-= Signe´s last blog ..Biksemad =-.

Skriv et svar

Pin It on Pinterest

Share This