About Morten Ildal
Mortens første madblog (
improvisation.ildal.dk ) blev startet i august 2003. Fem år efter i august 2008 (hvad er der med august og madblogs) startede Lars og Morten grydeskeen .
Lars, den anden halvdel af grydeskeen.dk er citeret for at have sagt om Morten "Nørden i ham skinner igennem i ALT han laver".
Ventetiden er hård, men det bliver godt. Hvis du lagrer det længe smager det lige så godt som skinker sydfra. Og det sprutter ikke når det bliver stegt. Det er skønt.
Spændende, du laver din egen bacon, jeg glæder mig til at høre, hvordan det bliver! Skal det bare være saltet, pancetta-aggtigt, eller skal den også ryges?
.-= Kim´s last blog ..Trøjen fløj forbi =-.
@Max – jeg er ikke sikker på at min tålmodighed kan klare mere end syv dage:)
@Kim – det er lidt spændende. Den skal ryges i kuglegrillen og i dag 1 har jeg lige fået et godt tip til hvordan man gør. Spændende!