Griltid er pølsetid

For nogle år siden var jeg en tur i Warsawa og blev meget imponeret over udvalget af pølser. Tænk sig en hel sektion i et supermarkerne fyldt med pølser af alsken slags. Ikke to ens, friske, røgede - ak så mange pølser og så lidt tid. Fornyligt da jeg var i Barcelona, byen er kendt for sine markeder og ikke mindst sit køkken, lagde jeg mærke til at det var til at få friske pølser over det hele.

Her til lands er vi mest vandt til discountbutikkernes konforme pølser, lavet så indholdet mere minder om en lind beton end kød.  Selv om jeg med glæde har set at man i udvalgte discountbutikker kan finde en enkelt frisk pølse. Jeg må indrømme at jeg ikke går afvejen for en tur forbi pølsevognen, men det kan ikke blive det samme som en frisklavet man ved hvad der er i, så derfor har jeg har derfor bestilt en Kenwood MG450 kødhakker med to pølsehorn og en kebbemaker så der kan laves hjemmelavede guffenyde ting hen over sommeren. Den skulle ankomme om få dage og så er det tid til at få gang i hjemme produktionen. Oh jo, hovedet er fyldt med spændende smage der prøves når jeg har lært at bruge maskinen ordentlig. Lad mig delagtiggøre jeg i et par af mine ideer. Pølse lavet med: Svinekød, rosmarin og hvidløg Gorgonzola, hvid balsamico og svinekød Den Stærke - frisk chili, røget paprika, soltørrede tomater, hvidløg For ikke at forglemme en lammepølse til grillen - det kan kun blive godt!

Relaterede indlæg:

, ,

No comments yet.

Skriv et svar

Pin It on Pinterest

Share This