About Morten Ildal
Mortens første madblog (
improvisation.ildal.dk ) blev startet i august 2003. Fem år efter i august 2008 (hvad er der med august og madblogs) startede Lars og Morten grydeskeen .
Lars, den anden halvdel af grydeskeen.dk er citeret for at have sagt om Morten "Nørden i ham skinner igennem i ALT han laver".
Uhm…
Det ser bare lækkert ud. Dejlig sommermad.
Jeg kan nu også godt li svinemørbrad på grillen som også blir grillet indirekte.
Enten fylder jeg mørbraden med noget lækkert, vikler bacon omkring eller også griller jeg i cedertræsfinér. Som regel bruger jeg altid lidt æble- eller kirsebærtræ som røggiver. Det syns jeg passer godt til lyst kød. Men jeg vil helt sikkert prøve med løvstikke næste gang.
Mange gode hilsner
Maj
@Detlyseblåkøkken – Den du nævnter der lyder som en god smagsoplevelse.
Hvor får du cedertresfiner fra?
God ide med krydderurter direkte på grillen.
Her marinerer vi svinemørbrad før stegning i olivenolie, lidt kulør, salt og peber samt rødvin
Det smarger herligt.
Svinemørbrad får tit en på skinken for at være kedelig. Jeg synes den er spændende fordi den kan præges på så mange forskellige måder også uden at den mister fornemmelsen af svinemørbrad:)
Kulør i marinaden.. spændende, den har jeg ikke set før. Den vil jeg prøve en dag:)