Gorgonzola brød (eller ostebrød)

Den her er så nem at jeg næsten skammer mig over at skrive den. Men den smager fantastisk, tager ingen tid at forberede, og gør altid lykke. Tænd ovnen og stil den på 220 grader Celcius. Skær et godt brød i cirka 2 cm. tykke skiver. Det behøver ikke at være præcist, bare de alle er tæt på den samme tykkelse.  Smør et pænt lag gorgonzola på brøddet og drys med lidt friskknust peber. Put det i ovnen indtil osten er smeltet og er begyndt at blive brunt. Server det friskt fra ovn. Min slagter har for tiden en Gouda med soltørret tomater og oliven. Den er himmelsk, så jeg kunne ikke dy mig for at droppe noget af den på et par af skiverne og resultatet var forrygende. I det hele taget kan der bruges mange forskellige slags ost. Forstil dig et fad fyldt med smagen af forskellige oste.

Relaterede indlæg:

, , , , , , , ,

No comments yet.

Skriv et svar

Pin It on Pinterest

Share This