About Morten Ildal
Mortens første madblog (
improvisation.ildal.dk ) blev startet i august 2003. Fem år efter i august 2008 (hvad er der med august og madblogs) startede Lars og Morten grydeskeen .
Lars, den anden halvdel af grydeskeen.dk er citeret for at have sagt om Morten "Nørden i ham skinner igennem i ALT han laver".
Hej Morten!
Tak for spændende læsning. Jeg synes nu, det ser både godt ud og lyder appetitligt, selv om der er utallige frustrationsmomenter.
Jeg var ude i et lignende eksperiment fornyligt og følte mig også en anelse syndig, da jeg molestrerede den fine steg for at fjerne fedt- og sværlag og efterfølgende fylde med fars på jordskok, rødløg, hvidløg, rødvin, lidt kalvefond og masser af frisk rosmarin samt daggammelt brød til at holde sagerne sammen.
http://bergholt.net/gastronomi/farseret-svinekam-efterarssalat-m-svampe-og-spr%C3%B8dte-rodfrugter/
Så hvis man kombinerer de to fremgangsmåder, så burde man inspirationsmæssigt i være nogenlunde godt dækket ind, skulle jeg mene.
Drak I vin til den fyldte kamsteg?
Alt godt!
Kasper
.-= Kasper Bergholt´s last blog ..Mette Helbæk & Kristian Brask Thomsen gæster Bergholts opskrifter =-.
Hej Kasper
Det ser også godt ud og smagte også godt. Men du ved – retten som helhed manglede fokus.
Tilgengæld blev resterne af køddet til en udemærket biksemad dagen efter:)
Din ret ser til gengæld mere målrettet ud. Jeg må indrømme at Roald Als indflydelse har været stor, for tanken om at lave lommen på den lange led som du gør var slet ikke kommet til mig.
Den vil jeg huske til næste gang:)
Der blev ikke drukket vin til den. Jeg er lidt en atypisk plebejer når det kommer til vin. Drikker det sjældent:)
Dermed ikke sagt at jeg ikke værdsætter en god flaske, men det sker bare sjældent.
En mangel i min gastronomiske opdragelse får jeg gentagne gange at vide:)
mvh
Morten
Hej Morten!
Ja — det krydrede svinekød var også rigtig godt på anden- og tredjedagen hér. Den ene dag i en omgang choucroute sammen med diverse pølser.
Idéen med at skære på langs fungerede ret godt — og gi’r mere rum til fyld. Jeg skar også ligesom på langs med den første “rille”.
Helt i orden angående vin — jeg tænker meget i vin og mad, men jeg har stor respekt for dem, der fokuserer skarpere, så ingen onde ord herfra!
Alt godt,
Kasper
.-= Kasper Bergholt´s last blog ..Mette Helbæk & Kristian Brask Thomsen gæster Bergholts opskrifter =-.