Friis-Holm chokolade vinder sølv, sølv og Guld – Tillykke

Friis-Holm-Chokolade medalje vindere i forgrunden og Medagla 70% der var vandt en nomination i baggrunden

Friis-Holm-Chokolade medalje vindere i forgrunden og Medagla 70% der var vandt en nomination i baggrunden

Her på Grydeskeen.dk er vi stor fan af Friis-Holm chokolade. Det har vi været siden vi smagte hans chokolader første gang for lidt over tre år siden.

Så det var med stor glæde at jeg så på Friis-Holms chokolade facebook side at de i dag har vundet 1 guld og 2 sølv i European Semifinal 2013 hos International Chocolate awards 2013, samt fået en nomination for en fjerde chokolade.

Sølv: Friis-Holm Barba 70 %
Sølv: Friis-Holm Nicaliso 70 %
Guld: Friis-Holm Dark Milk 55 %
Nomination: Friis-Holm Medagla 70 %

Hvilket betyder at de fire chokolader går videre til Verdens mesterskaberne. Det bliver så spændende, alt er krydset herfra.

Jeg har fejret det med smage et par af vinderne som jeg havde liggende i skabet og tror det bliver til lidt guffen chokolade i løbet af dagen:

Vi besøgte Mikkel der står bagved Friis-Holms chokolade sidste forår for en snak om hans chokolade. Du kan se interviewet her, hvis du vil vide mere om hvordan man laver noget af verdens bedste chokolade.

Chokoladen kan findes her: http://shop.friis-holm.dk/chokolade/friis-holm.html eller hver den første lørdag i måneden på Bondens Marked på Sankt Jakobs plads på Østerbro i København.

Relaterede indlæg:

, ,

No comments yet.

Skriv et svar

Pin It on Pinterest

Share This