About Morten Ildal
Mortens første madblog (
improvisation.ildal.dk ) blev startet i august 2003. Fem år efter i august 2008 (hvad er der med august og madblogs) startede Lars og Morten grydeskeen .
Lars, den anden halvdel af grydeskeen.dk er citeret for at have sagt om Morten "Nørden i ham skinner igennem i ALT han laver".
Awwww, din stakkel – men intentionen var god 😉
Hahahaha. Den der tikka masala har jeg også brugt engang. Hele retten fik en sær smag af galde og opkast. Ydrk!
Ævæv – men imponerende detaljerig gennemgang og tak for at dele din viden. Vi lærer jo også af fejlene (well, for det meste – jeg mindes da at have begået den samme brøler to gange… men det taler vi ikke højt om ;-))
@Klidmoster – men smagen…..eeew
@Sirf – altid rart at møde en lidelsesfælle:)
@Piskeriset – det var så lidt:) Jeg har iøvrigt et princip om at laver jeg den samme fejl tre gange så er det et princip:)