About Morten Ildal
Mortens første madblog (
improvisation.ildal.dk ) blev startet i august 2003. Fem år efter i august 2008 (hvad er der med august og madblogs) startede Lars og Morten grydeskeen .
Lars, den anden halvdel af grydeskeen.dk er citeret for at have sagt om Morten "Nørden i ham skinner igennem i ALT han laver".
Fede og inspirerende indlæg, som jeg nu har linket til fra et lignende indlæg på min blog: http://mikkelbaekgaard.dk/2012/02/en-kylling-fire-maltider/
Hej Mikkel
Selv tak:) – Det er utroligt hvad man kan få ud af en hel kylling.
Har du set det her indlæg over på madkultur.dk? http://www.madkultur.dk/?p=965
Mogens skriver dels om kyllingers forhold generelt – og kommer ind på hvad han fik ud af en hel kylling..
Vedr. fotoet i forb. med “Steg kyllingelår i meget smør med fennikel og let knust hvidløg”.
Det er muligt, at tørret fennikel ikke smagte af noget som helst.
Men fotoet! Måske lidt ved skæbnens gunst, det er helt fantastisk – du burde printe det ud, og hænge det op et eller andet sted i huset.