Marinerede sild
 
Forberedelse
Tilberedning
Total tid
 
Let opskrift på marinerede sild til frokostbordet.
Forfatter:
Køkken: Danish
Antal portioner: 500g
Ingredienser
  • 500 g spegesild / saltsilde som fileter
  • 200 g sukker
  • 200 g vand
  • 200 g lagereddike
  • 1 lille løg
  • krydderier: Peberkorn, nelliker, enebær, chili (eller hvad du nu synes)
Instruktioner
  1. Kog sukker, eddike og vand op. Lad det køle ned til omkring stuetemperatur igen. Put fileterne på skoldede glas, og hæld krydderier og lagen ved.
  2. Lad det stå min 24 timer, gerne en uge før du spiser af det.
  3. Serveres på rugbrød med en løgskive, evt kogte æg, og en lille snaps.Vi anbefaler en svensk snaps fra Snälleröds eller O.P. Anderson
Recipe by Grydeskeen.dk at http://grydeskeen.dk/marinerede-sild/menu/forret/

Pin It on Pinterest