Jordbærsorbet med balsamico
 
Forberedelse
Tilberedning
Total tid
 
Nem jordbærsorbet med en anelse balsamco
Forfatter:
Type: Dessert
Køkken: Dansk
Antal portioner: 6 personer
Ingredienser
Jordbærsorbet med balsamico
  • 250g skyllede og pillede (friske) jordbær
  • 180g sukker
  • 2 spsk balsamico
  • 60g glukosesirup (kan udelades, eller erstattes af flydende honning)
  • 500g vand
Instruktioner
  1. Bland vand og sukker i en kasserolle, kog det op, og lad det koge i et par minutter. Sluk, og tilsæt glukosen, rør rundt til det er opløst. Stil til afkøling.
  2. Når sukkerlagen er ved at være kølet ned til 5-10 grader, så tilsæt jordbær og balsamico, og giv det en ordenlig tur med (stav)blenderen.
  3. Vupti! Så er det klar til at komme i ismaskinen, velbekomme!
  4. Har du ikke en ismaskine, så kig på rabarbersorbet opskriften hvordan man fryser den selv.
Recipe by Grydeskeen.dk at http://grydeskeen.dk/jordbaersorbet-med-balsamico/menu/desert/

Pin It on Pinterest