Vi har for nyligt fået en lille dampovn i huset, og i starten fik jeg egentlig ikke brugt den så meget, for hvordan er det lige man bruger sådan en tingest uden at ødelægge noget?
Efterhånden bliver den brugt en del, og en af de ting ovnen er forrygende til er dampede grøntsager. En af de ting som er i højsæson nu er blomkål, og der er næsten kamp om blomkålen, når den bliver serveret dampet.
I dampovnen bliver den tilberedt meget nænsomt, og man får ikke den skamkogte kål fra barndommen. Jeg giver en medium blomkål 30 min ved 96 graders damp, nemt, og så kan man passe gryderne imens den bare står og hygger sig.
Hvis du har en dampovn, hvad bruger du den så mest til?
Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.Ok
Hej
Er så heldig at have en combi ovn med damp… bruger mest af alt damp til brød søndag morgen 🙂