Cold Hand Winery – Flydende kreativitet

I foråret smagte jeg for første gang (og hørte for første gang om ) Cold Hand Winerys produkter. Jeg var i Torvehallerne for at købe ost sammen med Kristian fra Kokkekniven.com, da min ostepusher med glød i øjnene hev glas frem og udbrød begejsteret: " I skal smage det her".
Cold Hand Winery - hvor magien sker (Foto: Henning Ildal )

Cold Hand Winery - hvor magien sker (Foto: Henning Ildal )

Vi fik smagt os igennem æble-isvin sirup,Feminam, Masculine og andre. Det var noget så sjældent inden for gastronomien som en helt ny og unik smagsoplevelse. Vi var solgt på stedet og i en rus af nydelse kom der et par flasker med hjem. Meget til bankens fortrydelse, men til vores nydelse.
Produktion og showroom i samme bygning (Foto: Henning Ildal )

Produktion og showroom i samme bygning (Foto: Henning Ildal )

I sommers var jeg igen på tur i det danske sommerland med min kære fader for at besøge spændende mennesker der laver gode og smagsfyldte produkter og Cold Hand Winery stod øverst på ønskelisten. Jeg fik selvfølgelig generet Jens i hans ferie, men han stillede venligst op til at min fader og jeg kiggede forbi for at få ham til at fortælle hans og Cold Hand Winerys spændende historie. For det, skal han have stor tak. Så uden mere ståhej, sæt dig godt til rette, læn dig tilbage og se Jens fortælle om vineriet og hans produkter.  

Relaterede indlæg:

, ,

3 Responses to Cold Hand Winery – Flydende kreativitet

 1. Anders Damm 5. september 2013 at 14:47 #

  Super fed video – godt arbejde!

  Fik selv Malus Unico på Snerlen i Frederikshavn (http://gastromand.dk/anmeldelse-restaurant-snerlen-frederikshavn/) som var overraskende drikkeligt! 🙂

 2. Piskeriset 5. september 2013 at 18:36 #

  Jeg elsker deres produkter. Intet mindre 🙂

 3. Morten Ildal 9. september 2013 at 21:30 #

  @Anders – tak tak:) Det smager forrygende

  @Piskeriset – et stks glad køkkendims 😉

Skriv et svar

Pin It on Pinterest

Share This