Budgetmad – dag 7 – Hønskekødssuppe

I går gik vi lidt amok på madbudgettet og brugte 99,-, langt over de 50 kroner som var afsat. Heldigvis var der masser af ting til overs fra den store 1800g kylling og suppelagen den havde kogt i. Der var ca. 3 liter kogelage, så det blev kogt ned til ca 1½ liter, og så kom de grøntsager kyllingen blev kogt med i igen, og til sidst kom kyllinge-strimerne i. En nem og nærende suppe, af resterne fra gårsdagens middag.
Er du ikke til grøntsager som har kogt længe, så kan du erstatte gårsdagens grøntsager med noget friskt porre og gulerod, som så lige koger med et par minutter. Er der ikke nok fylde i suppen, så kan du putte nogle suppehorn i, og evt supplere med noget brød.
Kroner brugt i dag: 0,-
Kroner brugt ialt: 330 kr
Kroner tilbage til 31. marts: 1220 kr
 
hønsekødssuppe koger ind

Hønsekødssuppen koger ind

Kyllingekød

Kyllingekød

Grøntsager

Grøntsager

Relaterede indlæg:

No comments yet.

Skriv et svar

Pin It on Pinterest

Share This