About Morten Ildal
Mortens første madblog (
improvisation.ildal.dk ) blev startet i august 2003. Fem år efter i august 2008 (hvad er der med august og madblogs) startede Lars og Morten grydeskeen .
Lars, den anden halvdel af grydeskeen.dk er citeret for at have sagt om Morten "Nørden i ham skinner igennem i ALT han laver".
Det er simpelthen for lang tid siden, at jeg sidst har fået denne klassiker. Nu er vi også snart derhenne, hvor man kan retfærdigøre at bruge kartoflerne til mos.
Lækkert som altid.
/Thomas
Den havde jeg ikke set, at du ville bruge salturt og Fanø Skinke i Burning Love :-). Super godt tænkt Morten. :-).
Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm…
Mums, hvor ser det godt ud
Mums! Der er ikke noget bedre end en simpel ret, som brændende kærlig, med rigtig gode råvarer! Kunne godt forestille mig at fanøskinken og salturten løfter retten et pænt niveau.
@Thomas – det er dulme en klassiker:) Det var også rigtig lang tid siden jeg havde fået den.
@Søren – altid rart at kunne overraske lidt:)
@Anders – tør munden, du savler:)
@Signe – og smagte bedre..:)
@Martin – Simpel er godt:). Fanø skinken og salturten var med til at give en ekstra dybde og ikke mindst ny smag i forhold til bacon eller hvad man nu kan tænke sig at bruge
GENIALT! Salturt i mosen! Giver den her dybe salt smag til mosen. Fremragende ret!
Takker, takker:)
Wau det lyder godt!
Sjovt ellers Louilicious den var helt stille og sagde ikke en lyd:)