Jeg fik købte en håndfuld skiver af en del af de pølser du ser ligge øverst - nogle bedre end andre, men stadig en stor smagsoplevelse. Et eller andet sted skulle den lufttørrede sortfods skinke købes og jeg spurgte efter deres bedste og kom afsted med lidt over 50 gram, til en hulens masse penge for så lidt. Men smagsmæssigt var det hele værd.
Hvad er et veldækket bord uden ost? Kan et bord være veldækket uden ost? Jeg er ikke sikker, så hellere lave en helgardering. Lidt til siden fra travlheden lå der en lille ostebutik. Venlig betjening og begejstringen ville ingen ende tage. I midten af billedet lige til højre for den meget gule stilton kan du se en halv ost. Det er en catalansk ost rullet i rosmarin. Hvem kan ikke lide rosmarin? For mig var det oplagt valg, da netop rosmarin er perfekt til langsomt at afgive sin aroma og smag. Det var med slet skjult spænding at jeg fik smagt på den da jeg kom hjem. De fleste gange jeg har købt en ost der har trukket i noget eller er rullet i det, så har det næsten ikke afgivet smag. Sådan var det ikke med den her, rosmarin smagen var trængt godt ind i hele osten uden at overdøve. Helt sikker en favorit og der er blevet købt mere af den. Tid til et billed mere af de mange oste. De gør det så svært at vælge med de store udvalg. Ja, det er hårdt:) Første dag jeg var på Mercat de la Boqueria, var sent på eftermiddagen og de fleste boder var lukket. Der var stadig mange mennesker men mest i de områder hvor der var butikker åbne, så jeg så lejligheden til at snuppe det her billede. Med det vil jeg hoppe tilbage til min ferie og de gastronomiske eventyr. Imorgen er det Bar Boqueria der skal besøges på det marked.
[…] mine to venner. Første gang jeg var dernede besøgte jeg selvfølgelig det berømte marked La Boqueria der ligger lige ved siden af Las […]