Besøg på Comerc 24 i Barcelona

Det var ved at være en af de sidste dage i min ferie i Barcelona. Min gode ven Søren der bor i Barcelona og jeg skulle endnu engang ud og have en frokost. Vi havde ikke snakket om hvad vi havde lyst til på forhånd, men Søren nævnte en række steder og blandt dem Comerc 24.

Tuna tartar

Tuna tartar

Vi besluttede os til at gå forbi, “så kunne vi altid lige kigge på det” og lige pludseligt sad vi bænket inden for hos Comerc 24.  Mit første besøg på en resturant med Michelin stjerne (de har en) kunne begynde og forventningens glæde var overvældende.

Jeg har ikke tænkt mig at lave en decidet anmeldelse, det vil jeg lade andre og mere kompetenet skribenter om og udover en kort intro vil jeg lade billederne tale for sig selv.

Comerc 24 Barcelona

Comerc 24 Barcelona

Vi blev venligt modtaget og sat ved et to mandsbord ved vinduet. Lokalet var holdt roligt i design, men med en sprælsk undertone. Lyd niveauet var afdæmpet, grænsende til det stille, men der var samtidig en meget afslappet stemning. Der var flere som om os der var klædt i almindeligt tøj, så ikke noget med jakkesæt påkrævet.

Comerc 24 Barcelona interior

Comerc 24 Barcelona interior

Vi startede med tre slags brød og fire slags oliven olie. Derefter gik det støt fremad med den ene store smagsoplevelse efter den anden.

 

Bread

Bread

Bangkok asparragus soup

Bangkok asparragus soup

Filo, parma, lemon and basil

Filo, parma, lemon and basil

Monkfish with black sesame and black garlic

Monkfish with black sesame and black garlic

 

 

Pizza 24

Pizza 24

Sardines with culiera orange and fresh wasabi

Sardines with culiera orange and fresh wasabi
Tuna tartar

Tuna tartar

Det er iøvrigt en olivenolie/æggeblomme blanding den står i. Den her ret var en af de helt store og hvis der er nogle der har en ide til hvordan man kan lave den blanding af olie og æggeblommer så sig endelig til.

Consomme with egg, truffle and parmesan

Consomme with egg, truffle and parmesan

Consommen var et lille eventyr i en dyb tallerken. De tre forskellige spheres sammen med kalve consommen var fik nydelsen helt i top.

 

Kinder Egg - potato foam and truffel

Kinder Egg - potato foam and truffel

Kinder Egg - potato foam and truffel eaten

Kinder Egg - potato foam and truffel eaten

Jeg mangler ord til at beskrive den her – men jeg tager gerne en bakke med 12 af dem med hjem næste gang. Perfektion i en æggeskal

 

Duck rice with foie

Duck rice with foie

Fed, cremet og bare en nydelse. Det grønne pulver du lige kan se, fik vi at vide var vild oregano som jeg husker det.

Chiavari red mullet

Chiavari red mullet

Ox sirloin with turnips

Ox sirloin with turnips

Assorted cheese

Assorted cheese

Fremragende oste som vi i første omgang havde besluttet os til ikke at have, men en lille misforståelse gjorde at vi fik dem alligevel. Det var vi glade for, så det skal ingen lastes.

 

Bread, oil, chocolate and salt

Bread, oil, chocolate and salt

Simpelt, lækkert og fremragende udført.

Nougat with tuille cigar, chocolate and coffee and Sablee with pineapple and merinque

Nougat with tuille cigar, chocolate and coffee and Sablee with pineapple and merinque

Natural NESTEA sheep milk yoghurt with apple and raspberries

Natural NESTEA sheep milk yoghurt with apple and raspberries

Petifours

Petifours

I det hele taget var den overvældende smagsfuld oplevelse som jeg ikke vil have været foruden. I en by fyldt med gode mad oplevelser står det her som en af de bedste på turen.

 

 

 

 

Relaterede indlæg:

, , ,

7 Responses to Besøg på Comerc 24 i Barcelona

  1. foodfanatic 7. juli 2011 at 15:01 #

    Det hele ser fantastisk ud. Sikke en frokost.

  2. Morten 7. juli 2011 at 20:17 #

    Det var også noget af en frokost:)

  3. Piskeriset 8. juli 2011 at 06:31 #

    Øj, det ser jo formidabelt ud! Det var også en af de restauranter, vi overvejede at spise på, da vi var i Barcelona, men vi endte i stedet med Tickets og Moo – begge steder kan i øvrigt også anbefales, hvis du skal til Barcelona igen.

    Hvad skulle I give for herlighederne?

  4. Morten 8. juli 2011 at 17:52 #

    Det var ikke til at få plads på Tickets mens jeg var dernede, så det må blive en anden god gang.

    Jeg kan ikke huske hvad vi gav præcist men lidt over tusinde kroner er vist ikke meget galt – det var så med vin, dessert menu og så en menu. Det var ikke dyrt når man tager kvaliteten i betragtning.

  5. Mette Lindgaard 3. august 2011 at 01:00 #

    Åhr der gad jeg så godt ind. Desværre var jeg afsted med nogen, der hellere ville løbe marathon og spise mere rustikt 😉

  6. Morten 3. august 2011 at 09:33 #

    Det var da ærgeligt – Barcelona er et rigtig godt at spise.

  7. Annika 26. oktober 2012 at 22:20 #

    Har haft fornøjelsen af at spise derinde i dag.. Nogle af retterne var de samme, mens andre var noget andet.
    Vi tog 8 retters menuen, brødet og ingen vinmenu. Det passer ikke os 2 hunkønner så godt nemlig.
    Vi kom igennem 5+7 retter. 5 desserter samt 4 pepits. Og røget te. De har et lille men lækkert udvalg af te 🙂

    Fantastisk og første gang vi har prøvet ’sådan noget’, men bestemt ikke sidste gang.

    Servicen var også super. Tog dog som frokost, og vi vi var blot 4 borde / 9 personer derinde.

Skriv et svar

Pin It on Pinterest

Share This