About Morten Ildal
Mortens første madblog (
improvisation.ildal.dk ) blev startet i august 2003. Fem år efter i august 2008 (hvad er der med august og madblogs) startede Lars og Morten grydeskeen .
Lars, den anden halvdel af grydeskeen.dk er citeret for at have sagt om Morten "Nørden i ham skinner igennem i ALT han laver".
Hvor er jeg glad for, at jeg sidder og guffer med et spyd, mens jeg læser om de der fiske/skaldyrslækkerier du har nydt. Mums!
Sifka´s sidste indlæg..Ud med sølv og hjem med guld
jeg har været fast læser her på siden i et stykke tid nu og jeg er lidt nysgerrig hvad er det for et kamera du/i bruger jeg er meget imponeret over de altid gode billeder??
og forsæt med den gode kogekunst den er der ikke nok af her.. og forsat god ferie
mvh.
mattias
@ Sifka – guffenydeting på spyd? Lyder som en gril ting:)
@ Mattias – Jeg bruger et godt brugt Canon 350D med standardobjektiv som jeg anskaffede mig sidste sommer. Plus photoshop til at farvekorrigere og croppe billederne. Tak for de venlige ord:)
Jeg har iøvrigt planlagt at skaffe mig en kødhakker med pølsehorn i juni og begynde at eksperimentere med at lave mine egne pølser. Siden jeg var i Warsawa for et par år siden har jeg ikke set på svinekødsaffaldspølser på samme måde:)
det lyder godt hjemmelavede pølser mmmmmhh
jeg må indrømme jeg troede du brugte et marco objektiv til nogle af billederne så skal jeg bare igang selv når jeg nu får mit Canon EOS 1000D hjem…
Det viste sig at standarobjektivet der fulgte med 350D faktisk er ok til at tage nærbilleder med:)
Så god fornøjelse med dit 1000D!:)