Anmeldelse og Give Away: Bageopskrifter fra hele verden

Bogen er venligst doneret af Nordisk forlag der også står for udgivelsen.
Bageopskrifter fra hele verden

Bageopskrifter fra hele verden

Vi har fået en moppedreng af en kogebog ind af brevsprækken. Faktisk er det nok mere en bagebog, for den er fyldt af bageopskrifter fra ende til anden. Bogen der er kommet ind af døren hedder Bageopskrifter fra hele verden, og er en oversættelse af Bake: Beautiful baking recipies from around the world fra 2013.
Bageopskrifter fra hele verden opslag

Bageopskrifter fra hele verden opslag

Det gør nu ikke bogen mindre interessant. Den er fra ende til anden spækket med klassiske (primært kage-) opskrifter fra hele verden. Bare det at bladre igennem bogens 384 sider med masser af billeder giver een lyst til at bage den ene kage efter den anden. Bogen er en større sag på 22x27,5 cm, og vejer over 1,5 kg. Den er indbundet i hardcover med guldfarve over det hele, men selvom bogen er stor, så er pladsen den har brug for i bogreolen givet godt ud, for der er godtnok mange lækre opskrifter i den. Vi har fået bogen af Nyt Nordisk Forlag, men for at vi ikke bare som madbloggere skal rage til os, så har vi valgt at give vores eksemplar af bogen væk til en heldig læser.
Bageopskrifter fra hele verden opslag frasier

Bageopskrifter fra hele verden opslag frasier

  Vind "Bageopskrifter fra hele verden": Grydeskeen.dk udlodder vores eget eksemplar af bogen til en tilfældig læser som har kommenteret på dette opslag inden den 20. oktober 2014 kl 20:00. Vinderen er udtrukket, tak til alle som deltog.  
Sponsoreret: Vi har fået bogen foræret af Nyt Nordisk Forlag

Relaterede indlæg:

,

18 Responses to Anmeldelse og Give Away: Bageopskrifter fra hele verden

 1. Lars 8. oktober 2014 at 00:20 #

  Mmmm. Kage… Det er svært at sige hvad der er min yndlingskage da jeg generelt bare elsker kager. Normalt bare alt med chokolade, men hvis jeg skal nævne en yndling, så er det nok Red Velvet kage. Jeg kan ikke sige hvorfor det lige er den, men det er den jeg har mest lyst til lige nu! 🙂

 2. Hvadskalvibage/Mette 8. oktober 2014 at 09:10 #

  Ynglings kage – det afhænger meget af årstiden. En god chokoladekage er selvfølgelig altid super god. Men hvis jeg skulle vælge en kage som jeg vil blive super glad for at få serveret her i weekenden, så vil en lækker æbletærte med masser af kanel være super god.

 3. Martin Villumsen 8. oktober 2014 at 09:35 #

  Det var godt nok noget af en bagebog! Den gad jeg godt ha’ stående herhjemme blandt de andre kogebøger 🙂

 4. Janne 8. oktober 2014 at 17:48 #

  Mmmmm, sikke en fin bog:-) Her er yndlingskagen en eclairs med kaffe, synes de er så lækre…… og så minder de mig om ferie 🙂

 5. Bente 8. oktober 2014 at 20:40 #

  Åh yndlingskage… den er svær! Jeg eeeelsker kanel og frugt – så æbletærte med et drys kanel og masser af flødeskum – man skal virkelig ikke gå ned på flødeskum, det er den halve fornøjelse!

 6. Britt 8. oktober 2014 at 20:52 #

  Othello lagkage. Smagen af en god vaniljecreme i mellem gode bunde…. En simpel kage der lynhurtigt afslører om der er bruge gode råvarer.

 7. Signe 8. oktober 2014 at 23:13 #

  Hmmmm det er svært at vælge, der er nu mange gode kager.
  Har fornylig opdaget hvor fantastisk lun kringle er, med lidt frugt og en laber marcipanremonce- OMG!!!

 8. La Cucina Nada 9. oktober 2014 at 08:59 #

  Det er jo nærmest umuligt at svare på, da kager findes i mange kategorier, og da jeg har en yndlingskage i hver af dem 😉
  Nuvel, så må det blive en Prinsesse Thyra Bolle fra La Glace.
  Fordi den er mega enkel, komponenterne spiller rigtig godt sammen og fordi jeg altid spiste den sammen med min Mor.

 9. Dina 11. oktober 2014 at 14:25 #

  Chokoladekage uden mel. Tung, fed og chokolade rig. Åh, det er sgu alle kalorierne værd. Fantastisk! Min mand bager den engang om året, på min fødselsdag. Lige meget hvor i verden vi er, det er da kærlighed.

 10. Nikki 14. oktober 2014 at 10:07 #

  Jeg er vild med en god tung brownie. Det behøver slet ikke være så kompliceret, når råvarerne bare er i orden.

 11. Anneke 14. oktober 2014 at 13:31 #

  En god cheesecake, chokoladekage og en sommerlig jordbaerkage er mine favoriter.

  Nu har jeg ikke kigget i bogen endnu, men jeg haaber, der findes en god opskrift paa en Schwarzwälder kirschtorte. Den vil jeg gerne pröve..

 12. Rene 14. oktober 2014 at 21:08 #

  Den bedste kage må helt sikkert være erfarings berigelses kage, sålænge man ikke selv er giveren 🙂

 13. Frøken Annes Køkken 15. oktober 2014 at 05:41 #

  Yndlingskage! Ud over fødselsdagslagkage så er det nok kanelsnegle lavet efter min egen TV-Kringle opskrift! 😀

 14. Emil 15. oktober 2014 at 17:31 #

  Min yndlingskage er en mørk og intens brownie. Hvorfor? Fordi den bare går ualmindeligt godt sammen med en god kugle vanilje-is.

 15. Jesper 15. oktober 2014 at 20:38 #

  Min yndlings kage, er helt klart mors sommertærte, med en mazarin bund, med en god creme, og så overdynget med friske danske jordbær, serveret med en god klat flødeskum. Helt simpelt og dødlækkert. 😀

 16. Henriette Simonsen 16. oktober 2014 at 20:43 #

  Jeg er ikke kræsen, hvad angår kager!! Jeg ææælsker kage….jeg elsker at spise dem og jeg elsker at bage dem!!
  Jeg har flere yndlingskager, men favoritten er en Brunsviger! Jeg er fynbo…bosat i Jylland, så der er en god del nostalgi med i spillet!!

 17. Martin Villumsen 18. oktober 2014 at 16:32 #

  Nu er jeg faktisk ikke det store kagemenneske, men hvis jeg skulle vælge en yndlingskage må det nok være den franske kage cannelé..

 18. Jacob 19. oktober 2014 at 15:39 #

  Helt sikkert en christianshavnertærte fra lagkagehuset. Lækker nøddebund og dejligt jordbærskum på toppen. Når man først har taget et stykke så kan man ikke stoppe igen. Har lavet den her og den minder om og smager super duper: http://www.jordbaerkagen.com/2012/08/ndde-marengs-med-br-skum.html

Skriv et svar

Pin It on Pinterest

Share This