Aftensnack – koteletsandwich

Når vi griller.. og det sker jo engangimellem, så er der også lidt rester til overs nu og da. Deriblandt er det ofte svinekoteletter som bliver grillet, men som ikke lige blev spist. De bliver så pakket ind og lagt i køleskabet til vi et par dage senere smider dem ud, fordi vi ikke får dem spist. ØV! og spild af god smag. Forleden havde jeg lyst til en lille snack hen ved 23 tiden om aftenen, og så stod jeg der (som så mange gange før) med snuden i køleskabet for at se om der var noget som kunne friste. Vupti, frem med en svinekotelet. Frem med noget godt brød. Salat, æble og tomat. Tadaa.. efter 5 minutter havde jeg fået ristet brødet, smurt miraclewhip (ja, jeg snyder) på brødet, og fået både salat, tomat, æble og kotelet ind i sandwichen. Jeg valgte at putte noget æble i, fordi koteletten var lidt fed, og æblets syrlighed kunne balancere oplevelsen. Det, og så det at æble og svinekød passer godt sammen. En himmelsk snack det blev til. Syrligheden fra æblet, den røgede smag fra den grillede kotelet, og nøddesmagen fra rucolaen. Prøv det næste gang du har en grillet kotelet til overs.

Relaterede indlæg:

, , , , , ,

No comments yet.

Skriv et svar

Pin It on Pinterest

Share This